VIDEO. Un bărbat, din Topana, reţinut după ce a furat lemne din pădure

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Un bărbat, din Topana, reţinut după ce a furat lemne din pădure

  Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Topana, judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore, iar ulterior plasat sub control judiciar, după ce a su

VIDEO REVOLTĂTOR. Doi jandarmi pun un bătrân pe caldarâm, cu forța, și îl încătușează pentru că nu purta mască
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei femei din Olt
Slatina: Poliţiştii au oprit o petrecere cu 50 de persoane organizată la un restaurant din oraş
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Topana, judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore, iar ulterior plasat sub control judiciar, după ce a sustras aproximativ 16 metri cubi de lemne din pădurea de pe raza localităţii.

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Scornicești, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut un bărbat, cercetat pentru tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

 

În fapt, în perioda aprilie 2023 – ianuarie 2024, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 9 Scornicești au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi tăiat și sustras, de pe raza comunei Topana, mai mulți arbori, de diferite specii, în cantitate de aproximativ 16 metri cubi, cauzând un prejudiciu de peste 18.000 de lei.

În cauză, au fost întocmite trei dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii de măsuri legale.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Topana, județul Olt, bănuit de comiterea faptelor”, transmite IPJ Olt.

După administrarea probatoriului, la data de 17 martie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului bănuit de comiterea faptelor a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pe 18 martie, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Slatina, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de acesta.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0