VIDEO&FOTO. CSM Slatina se instalează în fotoliul de lider al seriei Diviziei A. Derby câştigat categoric

HomeSport

VIDEO&FOTO. CSM Slatina se instalează în fotoliul de lider al seriei Diviziei A. Derby câştigat categoric

  Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus de o manieră categorică, scor 36-23, contra celor de la Activ Ploieşti, formaţie ce era de asemenea

FOTO&VIDEO. CSM Slatina încheie anul cu victorii pe linie. Unirea Slobozia, prima echipă ce pune probleme jucătoarelor lui Attila Horvath
VIDEO. Attila Horvath, despre meciul cu CSM Bucureşti. „Este o sărbătoare pentru oraş”
CSM Slatina, victorie la scor în deplasarea de la Progresul Spartac
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus de o manieră categorică, scor 36-23, contra celor de la Activ Ploieşti, formaţie ce era de asemenea neînvinsă până la derby-ul din sala LPS Slatina. Cu această victorie, CSM Slatina, de departe marea favorită la promovarea în Liga Naţională, s-a instalat în fotoliul de lider al seriei Diviziei A.

Victorie fără emoţii pentru CSM Slatina în cadrul derby-ului cu Activ Ploieşti. Handbalistele pregătite de Attila Horvath s-au impus la scor, 36-23 (16-12), la capătul unei partide controlate de la un capăt la altul.

Chiar dacă în debutul actului secund diferenţa pe tabelă era la un moment dat de doar două goluri, handbalistele slătinene s-au desprins, reuşind să se impună categoric, la o diferenţă de 13 goluri.

Cea mai bună marcatoare a grupării slătinene a fost Sanja Premović, care a marcat 12 goluri.  Cu această victorie, CSM Slatina trece în fruntea clasamentului seriei A, fiind de departe marea favorită la promovare.

Marcatoarele din meciul cu Activ Ploieşti: Sanja Premović – 12, Jovana Sazdovska – 6, Valentina Lecu – 4, Diana Lixăndroiu – 3, Ana Radović – 3, Sonia Vasiliu – 3, Andreea Bogdanovici – 2, Elena Fulgoi -1, Cristina Boian – 1, Mara Matea – 1.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0