VIDEO&FOTO. CSM Slatina se instalează în fotoliul de lider al seriei Diviziei A. Derby câştigat categoric

HomeSport

VIDEO&FOTO. CSM Slatina se instalează în fotoliul de lider al seriei Diviziei A. Derby câştigat categoric

  Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus de o manieră categorică, scor 36-23, contra celor de la Activ Ploieşti, formaţie ce era de asemenea

FOTO&VIDEO. CSM Slatina încheie anul cu victorii pe linie. Unirea Slobozia, prima echipă ce pune probleme jucătoarelor lui Attila Horvath
CSM Slatina, meciuri de pregătire cu echipe din Liga Naţională. Turneu în sala LPS în perioada 7-9 decembrie
FOTO. CSM Slatina n-a avut milă de adversare la primul meci din Divizia A. „Sper ca la 15 mai să ne bucurăm împreună de o nouă promovare”
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus de o manieră categorică, scor 36-23, contra celor de la Activ Ploieşti, formaţie ce era de asemenea neînvinsă până la derby-ul din sala LPS Slatina. Cu această victorie, CSM Slatina, de departe marea favorită la promovarea în Liga Naţională, s-a instalat în fotoliul de lider al seriei Diviziei A.

Victorie fără emoţii pentru CSM Slatina în cadrul derby-ului cu Activ Ploieşti. Handbalistele pregătite de Attila Horvath s-au impus la scor, 36-23 (16-12), la capătul unei partide controlate de la un capăt la altul.

Chiar dacă în debutul actului secund diferenţa pe tabelă era la un moment dat de doar două goluri, handbalistele slătinene s-au desprins, reuşind să se impună categoric, la o diferenţă de 13 goluri.

Cea mai bună marcatoare a grupării slătinene a fost Sanja Premović, care a marcat 12 goluri.  Cu această victorie, CSM Slatina trece în fruntea clasamentului seriei A, fiind de departe marea favorită la promovare.

Marcatoarele din meciul cu Activ Ploieşti: Sanja Premović – 12, Jovana Sazdovska – 6, Valentina Lecu – 4, Diana Lixăndroiu – 3, Ana Radović – 3, Sonia Vasiliu – 3, Andreea Bogdanovici – 2, Elena Fulgoi -1, Cristina Boian – 1, Mara Matea – 1.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0