Centre cu legume și fructe româneşti, deschise prin Casa Unirea în Olt, Dolj şi Buzău

HomeAgricultură

Centre cu legume și fructe româneşti, deschise prin Casa Unirea în Olt, Dolj şi Buzău

  Centre cu legume şi fructe româneşti vor fi deschise prin Casa Unirea, iar județele Olt și Dolj vor beneficia de primele centre. Anunțul a f

Ministrul Agriculturii, despre prețurile alimentelor: „Nu au crescut, ci au tendința să scadă”
Ministrul Agriculturii: „Avem suficiente stocuri de ulei”
Ministrul Agriculturii, despre ce face statul împotriva „speculanților” care vând carnea de miel cu 60 lei/kg
Distribuie acest articol

Loading

 

Centre cu legume şi fructe româneşti vor fi deschise prin Casa Unirea, iar județele Olt și Dolj vor beneficia de primele centre. Anunțul a fost făcut de Ministrul Agriculturii.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat că au fost predate primele trei amplasamente pentru viitoarele centre de legume și fructe din județele Olt, Dolj şi Buzău.  Anunțul a fost făcut pe Facebook, în urma unei vizite pe care ministrul Barbu a realizat-o în județul Dolj.

Alături de președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile și de primarii comunelor din bazinul legumicol Dăbuleni, am stabilit terenul unde va fi amplasat centrul de legume și fructe din județul Dolj. Le-am prezentat proiectul acestui centru care va avea 3000 mp, 4 benzi de sortare și spațiu cu temperatură controlată, pentru a prelua, sorta și pregăti pentru valorificare producțiile fermierilor din bazinul legumicol Dăbuleni, unul dintre cele mai importante din România”, a anunțat Florin Barbu.

Construirea primelor șase centre va începe în acest an. În total, 15 centre de legume și fructe vor fi construite în România, prin Casa Unirea.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0