FOTO. CSM Slatina pierde cu Buzău, după o partidă cu destule ratări, inclusiv un penalty. Oprescu: „Nu meritam să pierdem”

HomeSport

FOTO. CSM Slatina pierde cu Buzău, după o partidă cu destule ratări, inclusiv un penalty. Oprescu: „Nu meritam să pierdem”

  CSM Slatina a pierdut cu 1-2, meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, la capătul unei partide încheiate cu un scor care nu reflectă înto

Handbalistele slătinene, o victorie şi o înfrângere la turneul de la Sfântu Gheorghe
CSM Slatina, victorie şi în manşa retur a amicalului cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Dinu Todoran, despre cum decurge cantonamentul: „Jucătorii sunt foarte receptivi, sunt mulţumit de modul cum se pregătesc”
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina a pierdut cu 1-2, meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, la capătul unei partide încheiate cu un scor care nu reflectă întocmai cele petrecute pe teren. Slătinenii au început practic repriza a doua de la 2-0 pentru adversari, după un gol primit în primele secunde de la ieşirea de la vestiare, pentru că la scurt timp Mitran să relanseze partida cu un gol din afara careului (min.55). Presiunea pusă pe adversar a adus şi un penalty pentru slătineni, însă excuţia lui Cătălin Doman a fost parată (min.60). Şi Ciocâlteu a ratat o ocazie uriaşă de egalare, în minutul 72, când foarfeca sa din interiorul careului a trecut puţin peste transversală.

 

CSM Slatina a pierdut, scor 1-2, meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, formaţie care se bate pentru promovarea în Liga I.

Oaspeţii au deschis scorul la primul şut pe spaţiul porţii, după o execuţie a slătineanului Andreas Mihaiu, care a reluat de la distanţă, la colţul lung, o minge respinsă prost de apărare, în urma unei lovituri libere (min.32).

Actul secund a început cum nu se putea mai prost pentru slătineni. Oaspeţii au majorat scorul la prima atingere de balon după fluierul arbitrului. O minge centrată de pe linia de fund, după ce Pisăru ezită să respingă, balonul ajunge la Chică-Roşă, care-i ia faţa lui Sălcianu şi trimite din 10 metri, la prima bară, surprinzându-l pe Dincă.

Slătinenii au ieşit în ofensivă, punând practic stăpânire pe jumătatea de teren adversă, iar în minutul 55 Mitran avea să relanseze partida. Cătălin Doman iniţiează o acţiune în stânga, pasează la Mitran, care driblează un adversar şi înscrie cu un şut cu stângul, din afara careului, la vinclu (min.55). Presiunea în careul advers a continuat. Claudiu Dragu trimite cu capul din 5 metri, portarul oaspeţilor respinge până la Dorin Toma, care reia spre poartă, un jucător advers deviază cu genunchiul, balonul ajunge în dreapta la Mitran, care este tras de tricou de Pîrvulescu, faultul evident fiind sacţionat de arbitru (min.59). Căpitanul slătinenilor, Cătălin Doman, îşi asumă executarea loviturii ce putea aduce egalarea. Acesta şutează în dreapta, însă portarul Grab plonjează şi respinge.

Chiar şi după penaltyul ratat, slătinenii au continuat să atace, însă nu au reuşit să fructifice ocaziile create. Ciocâlteu a ratat o situaţie incredibilă de egalare, în minutul 72, când a reluat din foarfecă, din interiorul careului, puţin peste transversală, pentru că în minutul 90 şi Cristinel Dinu să rateze, din 6 metri.

Oprescu: „Nu ştiu dacă meritam să câştigăm, dar sub nicio formă nu meritam să pierdem”

Dacă pentru cei prezenţi în tribune, meciul a fost unul plăcut, cu ocazii spectaculoase, antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat extrem de supărat, după joc. Acesta a precizat că diferenţa s-a făcut în urma celor două neatenţii de la golurile încasate, dar şi în urma penalty-ului ratat.

„Cred că nu meritam să pierdem…Nu ştiu dacă meritam să câştigăm, dar sub nicio formă nu meritam să pierdem. Doar că două neatenţii şi un penalty ratat au făcut diferenţa în acest meci. Cred că dacă am fi reuşit să marcăm din unsprezece metri, aveam destul timp să forţăm. Aşa, am ratat penalty, a intervenit o presiune şi mai mare decât era înainte şi nu am avut nici lucididatea necesară. Când se întâmplă lucruri de genul acesta este clar că ne lipseşte ceva, ne lipseşte o încredere mai mare, şi calitate până la urmă, pentru că vedeţi au fost două neatenţii şi au reşuşit să marcheze. Primul gol…nu ştiu dacă a avut şi portarul vreo vină, dar a fost primul lor şut periculos. Acum, cred că este vorba şi de o doză de noroc, pentru că la un moment dat şi asta poate face diferenţa”, a precizat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu.

Andrei Prepeliţă: „Am trăit din nou cu emoţii, până la final”

Antrenorul Gloriei Buzău, Andrei Prepeliţă, a declarat, după partidă, că îşi doreşte meciuri mai puţin spectaculoase, care să nu fie trăite pe muchie de cuţit, aşa cum s-a întâmplat la Slatina. Tânărul tehnician se aştepta la un meci dificil, tocmai de aceea şi-a felicitat jucătorii pentru cele trei puncte obţinute în lupta pentru promovarea în Superligă.

„Sincer, mi-aş dori meciuri mai nespectaculoase. Şi cu o etapă înainte am avut tot un astfel de meci, în care am ajuns la pragul de sus al tensiunii, 4-4, acum la fel, am avut 2-0 şi în loc să avem mai multă grijă, am trăit din nou cu emoţii, până la final. Dar, sunt trei puncte, în lupta asta pentru puncte sunt importante pentru noi.

Ştiam că Slatina este o echipă bună, am jucat şi în pregătire cu ei, şi rezultatele lor de până acum confirmă asta, sunt foarte bine organizaţi, au jucători cu calitate, ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu. De astea, i-am şi felicitat pe băieţi, pentru că am câştigat pe un teren unde se câştigă foarte greu”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Andrei Prepeliţă.

Campionatul Ligii a II-a se va întrerupe, ca urmare a acţiunilor loturilor naţionale. Astfel, CSM Slatina va întâlni, peste două săptămâni, în deplasare, Campionii FC Argeş, într-o altă partidă care se anunţă intens disputată.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0