VIDEO. Explicaţii cu privire la regulile de circulaţie din zona Promenada Mall Craiova

HomeEveniment

VIDEO. Explicaţii cu privire la regulile de circulaţie din zona Promenada Mall Craiova

  IPJ Dolj vine cu precizări legate de modul în care conducătorii auto trebuie să se raporteze la noua semnalizare rutieră din intersecţia str

Florin Cîţu: Slujbele de Paști vor fi în afara bisericii, cu distanțare. Dacă se ajunge într-o localitate cu 60 % vaccinați, să nu mai existe restricții
Regulile de Paște și 1 mai: Circulația permisă până la ora 5 dimineața, magazine deschise până la ora 20.00
DOCUMENT. Regulile după care vor începe şcolile în 8 februarie. Măsuri stricte transmise de Ministerul Educației către Ministerul Sănătății
Distribuie acest articol

Loading

 

IPJ Dolj vine cu precizări legate de modul în care conducătorii auto trebuie să se raporteze la noua semnalizare rutieră din intersecţia străzii Calea Severinului, cu bulevardul Tineretului şi calea de acces către parcarea noului centru comercial, Promenada Mall Craiova, după ambuteiajele create.

 

Principala regulă de circulaţie care trebuie reţinută de conductorii auto este că se interzice efectuarea virajului la stânga în centrul intersecţiei.

Conducătorii auto care circulă doar pe strada Calea Severinului, indiferent de sensul de mers, se vor deplasa pe direcţia înainte, prin centrul intersecţiei, respectând semnalizarea rutieră existentă.

În cazul celor care se deplasează pe direcţia Centru către Filiaşi şi doresc să intre în parcarea noului centru comercial, vor efectua mai întâi virajul la dreapta, urmat de virajul la stânga pe breteaua de legătură, iar apoi pe direcţia înainte.

Conducătorii auto ce se află pe bulevardul Tineretului, cu intenţia de a se deplasa către Centru, se vor deplasa pe direcţia înainte, urmând a efectua virajul la stânga pe breateaua de legătură nou construită.

Acelaşi principiu se aplică şi conducătorilor auto care ies din parcarea noului centru comercial, cu intenţia de a se deplasa către Filiaşi, astfel că ei se vor deplasa pe direcţia înainte, urmând a efectua virajul la stânga pe breateaua de legătură nou construită.

De la inaugurarea noii căi de acces către centrul comercial, poliţiştii rutieri au fost prezenţi în zonă, zilnic, pentru informarea participanţilor la trafic, lucru pe care îl vom face şi în perioada următoare”, transmite IPJ Dolj.  

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0