FOTO. O femeie, din Piteşti, creştea 41 de pisici în apartament. Mirosul puternic de dejecţii se simţea în toată scara

HomeEveniment

FOTO. O femeie, din Piteşti, creştea 41 de pisici în apartament. Mirosul puternic de dejecţii se simţea în toată scara

  O femeie, în vârstă de 57 de ani, din Piteşti, şi-a terorizat vecinii. Aceasta avea, în apartament, 41 de pisici, iar mirosul puternic de de

Un angajat al Auchan Piteşti, în vârstă de 45 de ani, a murit la locul de muncă
Alertă răpire copil. O fată de 15 ani, luată cu forţă de trei persoane, din fața unui bloc din Pitești
RO-Alert: Alertă pentru un copil, în vârstă de 12 ani, din Piteşti, dat dispărut (FOTO)
Distribuie acest articol

Loading

 

O femeie, în vârstă de 57 de ani, din Piteşti, şi-a terorizat vecinii. Aceasta avea, în apartament, 41 de pisici, iar mirosul puternic de dejecţii se simţea pe toată scara. Animalele au fost ridicate de şi predate unei societăţi de profil din Moşoaia.

Polițiștii din cadrul Protecţiei Animalelor Argeş au efectuat o percheziție, la locuința unei femei de 57 de ani, din Pitești, unde, într-un apartament al unui bloc de locuințe, au fost identificate 41 de feline.

În urma cercetărilor s-a stabilit că femeia în cauză nu ar fi asigurat condiții optime de bunăstare, asistență medicală, spațiu de mișcare, existând posibilitatea ca animalele deținute să sufere afecțiuni virale și bacteriene. De asemenea, atât în locuință cât și pe scara blocului persista un miros puternic de dejecții, existând riscul răspândirii unor de infecții către locatarii aceluiași imobil.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii Biroului Protecția Animalelor Argeș au luat măsuri pentru protecția animalelor aflate într-o situație de pericol, conform art. 24 ind.1, alin.2, lit. g din Legea 205/2004 privind protecția animalelor, felinele fiind predate unei asociații de profil de pe raza comunei Moșoaia”, transmite IPJ Argeş.

Femeia în cauză a fost condusă la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere, pentru audieri.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0