VIDEO&FOTO. Multe locuri vacante, puţini doritori la Bursa organizată în judeţul Olt

HomeRecomandateSocial

VIDEO&FOTO. Multe locuri vacante, puţini doritori la Bursa organizată în judeţul Olt

  Peste 800 de locuri de muncă, în diverse domenii de activitate, au fost oferite de către angajatorii din judeţul Olt la Bursa Locurilor de M

Persoanele cu studii liceale şi-au găsit mai repede un loc de muncă prin intermediul AJOFM Olt
Peste 350 de persoane s-au angajat, în ianuarie, prin intermediul AJOFM Olt
Patru cursuri de formare profesională, în luna iunie, organizate de AJOFM Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Peste 800 de locuri de muncă, în diverse domenii de activitate, au fost oferite de către angajatorii din judeţul Olt la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, eveniment organizat vineri, 27 octombrie, în Slatina şi în Caracal.  Interesul pentru oferta angajatorilor a fost destul de scăzut, numărul persoanelor care au trecut pragul evenimentului fiind cu mult sub numărul de locuir de muncă vacante.

Peste 800 de locuri de muncă, în diverse domenii de activitate, au fost prezentate la Bursa Locurilor de Muncă organizată vineri în Slatina şi în Caracal. Numărul celor care au trecut pragul evenimentului a fost cu mult sub ofertă, iar cei care s-au arătat interesaţi cu adevărat să-şi găsească o slujbă au fost pre puţini. Cei mai mulţi s-au prezentat la eveniment pentru a-şi viza carnetul de şomer.

Tinerii care au trecut pragul evenimentului au fost în schimb interesaţi de oferta educaţională a strucuturilor MAI.

 

La Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi a fost prezent şi preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Florin Cotoşman, care a apreciat oferta angajatorilor olteni care fiind variată.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0