Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unei fete, din Deveselu, care este dată dispărută

HomeEvenimentRecomandate

Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unei fete, din Deveselu, care este dată dispărută

  UPDATE: Tânără a fost găsită în seara zilei de 28 octombrie, acasă la nişte prieteni, pe raza localităţii Deveselu. Potrivit IPJ Olt, în per

O altă dispariţie dintr-un centru de asistenţă socială din Olt. Cine o vede, să apeleze 112
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore aflate într-un centru de plasament al DGASPC Dolj
Caracalean confirmat cu COVID-19, căutat de poliţişti. Tânărul a plecat din Spitalul Caracal şi nu s-a mai întors acasă
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Tânără a fost găsită în seara zilei de 28 octombrie, acasă la nişte prieteni, pe raza localităţii Deveselu. Potrivit IPJ Olt, în perioada în care a lipsit nu a fost victima vreunei infracţiuni, minora fiind încredinţată părinţilor. Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Deveselu, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliul și nu a mai revenit.

 

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au fost sesizați, pe data de 26 octombrie, ora 19.00, de către o femeie, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că minora COPILESCU RODICA CRISTINA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar, în cursul aceleiași zile, de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, constituție corpolentă, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul plecării, minora purta o geacă de fâș, de culoare neagră, blugi de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de aceeași culoare, de asemenea purta un rucsac de piele, de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0