CSM Slatina, meci pe Stadionul „1 Mai” contra liderului Unirea Slobozia

HomeSport

CSM Slatina, meci pe Stadionul „1 Mai” contra liderului Unirea Slobozia

  După deplasarea de la FC Argeş, încheiată cu o remiză, scor 1-1, CSM Slatina se află în faţa unei alte partide dificile. Unirea Slobozia, ac

FOTO&VIDEO. CSM Slatina încheie anul cu victorii pe linie. Unirea Slobozia, prima echipă ce pune probleme jucătoarelor lui Attila Horvath
CSM Slatina-Unirea Slobozia, meci important pentru menţinerea avansului faţă de locul de baraj
CSM Slatina-Unirea Slobozia, duminică, în sala LPS, în cadrul ultimei confruntări din 2023
Distribuie acest articol

Loading

 

După deplasarea de la FC Argeş, încheiată cu o remiză, scor 1-1, CSM Slatina se află în faţa unei alte partide dificile. Unirea Slobozia, actualul lider al Ligii a II-a, este adversara grupării slătinene într-o partidă programată luni, 30 octombrie, de la ora 15.30.

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în noul sezon al Ligii a II-a cu un meci pe teren propriu în compania liderului Unirea Slobozia. Duelul programat luni, 30 octombrie, de la ora 15.30, pe Stadionul „1 Mai”, din Slatina, va încheia etapa a XI-a din cadrul actualului sezon.

Confruntarea va fi transmisă în direct pe Digi Sport şi Prima Sport. De asemenea, accesul în tribune este liber, ca de altfel la toate jocurile din organizare proprie.

CSM Slatina ocupă locul 14 în clasament, cu 11 puncte acumulate, în timp ce Unirea Slobozia, aspirantă la promovarea în Liga I s-a instalat în fotoliul de lider cu 24 de puncte, urmată de Şelimbăr, care are 21.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0