VIDEO&FOTO. Traficant de droguri prins în flagrant delict în Craiova. Trei reţineri, în urma unor percheziţii

HomeEveniment

VIDEO&FOTO. Traficant de droguri prins în flagrant delict în Craiova. Trei reţineri, în urma unor percheziţii

  Trei tineri au fost reţinuţi, iar faţă de un altul s-a dispus măsura controlului judiciar, în urma unor percheziţii privind traficul de drog

Un biciclist, de 65 de ani, participant la „Slatina Forest Race” a ajuns la spital. A acroşat o spectatoare şi s-a dezechilibrat
FOTO. Un şofer a pierdut controlul volanului, pe DN 65, în Jitaru, şi a rămas suspendat pe un pod
Fostul vicepreşedinte al CJ Olt, Ioan Ciugulea, trimis în judecată de DNA.  Ar fi primit MITĂ peste 300.000 de lei
Distribuie acest articol

Loading

 

Trei tineri au fost reţinuţi, iar faţă de un altul s-a dispus măsura controlului judiciar, în urma unor percheziţii privind traficul de droguri, desfăşurate în judeţul Dolj. Procurorii spun că aceştia ar fi deţinut şi comercializat canabis pe tot parcursul anului 2023. Unul dintre bărbaţi a fost prins în flagrant, în municipiul Craiova.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a patru persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, aceștia ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și substanțe cu efect psihoactiv către consumatori din județul Dolj.

La data de 17 ianuarie 2024, unul dintre bărbați a fost prins în flagrant delict, în municipiul Craiova, în timp ce ar fi transportat, conform indicațiilor primite de la un alt bărbat, un colet care ar fi provenit din Spania și în care s-ar fi aflat peste 2 kilograme de canabis, destinate comercializării.

Ulterior, în continuarea cercetărilor, au fost puse în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova, fiind descoperite şi ridicate fragmente vegetale uscate (canabis), țigări confecționate artizanal, un pistol cu aer comprimat, mai multe telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă”, transmite IPJ Dolj.

La data 18 ianuarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 4 persoane.

În cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, a dispus arestarea preventivă a trei persoane și măsura controlului judiciar față de cea de-a patra. Cu privire la măsura controlului judiciar, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au formulat contestație.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0