Violenţă într-un liceu din Argeş. O elevă a fost bătută de un coleg. Fata a fost transportată la spital

HomeEveniment

Violenţă într-un liceu din Argeş. O elevă a fost bătută de un coleg. Fata a fost transportată la spital

  Scene de violenţă într-un liceu din Mioveni, judeţul Argeş. O elevă, în vârstă de 18 ani, a fost bătută de un coleg, în vârstă de 17 ani, în

85 de şoferi, din Olt, au rămas pietoni. Cei mai mulţi pentru că au călcat prea tare acceleraţia
Tineri, în arest preventiv, după ce au furat motorina dintr-un TIR parcat în Deveselu
Asistentă infectată cu COVID-19, găsită moartă în casă
Distribuie acest articol

Loading

 

Scene de violenţă într-un liceu din Mioveni, judeţul Argeş. O elevă, în vârstă de 18 ani, a fost bătută de un coleg, în vârstă de 17 ani, înainte de începerea orelor. În urma agresiunii, fata a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorul a fost reţinut 24 de ore.

Totul s-a petrecut pe data de 22 septembrie, când polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă de 18 ani, din cadrul unei unități de învățământ liceal din Mioveni ar fi fost agresată, înainte de începerea orelor de curs, în incinta școlii, de către un alt elev, de 17 ani, în urma unui conflict spontan.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma agresiunii, eleva a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

La data de 27 septembrie a.c., elevul în cauză a fost condus la audieri, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Mioveni.

După administrarea probatorului, în cursul zilei de astăzi, tânărul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Menționăm faptul că, polițiștii au desfășurat, la unitatea de învățământ în cauză, activități de prevenire, la data de 13.09.2023”, transmite IPJ Argeş.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0