Accident mortal pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 82, în Argeş. Un şofer şi-a pierdut viaţa, după ce a lovit parapetul median

HomeEvenimentRecomandate

Accident mortal pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 82, în Argeş. Un şofer şi-a pierdut viaţa, după ce a lovit parapetul median

  Accident deosebit de grav pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 82. Şoferul unui autoturism, în vârstă de 38 de ani, şi-a pierdut v

VIDEO. Incendiu în zona fostelor băi comunale din Slatina. Clădirea dezafectată era folosită de oameni fără locuinţă
Dosar penal în cazul morţii studentei la Medicină. Ce spun procurorii
VIDEO. Incendiu, în Curtişoara, izbucnit de la un aragaz
Distribuie acest articol

Loading

 

Accident deosebit de grav pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 82. Şoferul unui autoturism, în vârstă de 38 de ani, şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat în parapetul median.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este oprită temporar pe a doua bandă a autostrăzii A1, sensul Pitești către Capitală, în urma producerii unui accident la kilometrul 82, în zona localității Rătești, Argeș.

Conducătorul unui autoturism a fost declarat decedat după ce a lovit parapetul median. Traficul se desfășoară dirijat pe prima bandă, până în jurul orei 20.00, când se estimează reluarea circulației în condiții normale”, se arată pe site-ul Poliţiei Române.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a intrat în parapeții despărțitori dintre sensuri.

Alături de echipajele argeșene de pompieri, pentru un răspuns rapid, la locul evenimentului, a fost direcționată și o autospecială de intervenție de la ISU Dâmbovița.

Echipajele sosite la locul intervenției au constatat că în interiorul autoturismului se afla o persoană încarcerată.

Pompierii au efectuat manevre pentru descarcerarea victimei pentru care, din păcate, în ciuda eforturilor, nu au mai putut face nimic. Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de 38 de ani”, transmite ISU Argeş.

 

 Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, se afla singur în autoturism

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea, s-a stabilit că un autoturism, având direcția de deplasare spre Pitești, condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Argeș, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu glisiera metalică.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, care era singurul ocupant”, transmite IPJ Argeş.

Foto : ISU Argeş, Facebook PiteŞtiri şi captură Facebook

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0