VIDEO. Scandal pe terasa unui bar din Coteana. Persoane, din Slatina, agresate de un grup de tineri din Ipoteşti

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Scandal pe terasa unui bar din Coteana. Persoane, din Slatina, agresate de un grup de tineri din Ipoteşti

  Patru tineri, din comuna Ipoteşti, judeţul Olt, au fost reţinuţi 24 de ore, după ce au agresat mai multe persoane din Slatina care se aflau

Percheziţii în Olt, într-un dosar de contrabandă cu ţigări. 5 persoane sunt audiate la sediul IPJ Olt
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui bărbat, din Corabia, în vârstă de 49 de ani
VIDEO. Șapte pacienţi au murit, iar alte două persoane sunt în stare gravă, într-un incendiu produs la ATI Neamţ
Distribuie acest articol

Loading

 

Patru tineri, din comuna Ipoteşti, judeţul Olt, au fost reţinuţi 24 de ore, după ce au agresat mai multe persoane din Slatina care se aflau pe terasa unui bar. Totul s-a petrecut pe data de 14 aprilie. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, toți din comuna Ipotești, județul Olt.

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut patru tineri cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

În fapt, la data de 14 aprilie 2024, în jurul orei 00:25, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au fost sesizați cu privire la faptul că, pe terasa unei societăți comerciale din comuna Coteana, are loc un scandal între mai multe persoane.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că mai multe persoane din municipiul Slatina ar fi fost agresate fizic de un grup de patru tineri, în timp ce se aflau pe terasa unei societăți comerciale din comuna Coteana, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, toți din comuna Ipotești, județul Olt, bănuiți de comiterea faptelor”, transmite IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 21 aprilie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele celor patru tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0