AJOFM Olt: Cursuri de formare profesională pentru 28 de şomeri

AJOFM Olt: Cursuri de formare profesională pentru 28 de şomeri

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care nu au o specializare sau doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional, pot participa gratuit la cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Olt. Astfel, în luna decembrie, sunt puse la dispoziţia celor interesaţi două cursuri pentru 28 de şomeri.

Distribuie pe Facebook

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza, în luna decembrie, două programe de formare profesională pentru 28 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Printre cele mai solicitate meserii pentru care se vor organiza programe de formare profesională se numără cele inspector resurse umane  şi electrician întreţinere şi reparaţii.

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.


Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.

 

COMMENTS