Aproape 30.000 de olteni, pe lista de aşteptare pentru vaccinul anti-COVID-19

HomeSănătate

Aproape 30.000 de olteni, pe lista de aşteptare pentru vaccinul anti-COVID-19

6.164 de persoane din judeţul Olt s-au vaccinat, dintre care 2.722 fac parte din etapa a II-a, de la debutul campaniei. De asemenea, 29.877 de persoane din judeţul Olt s-au programat pentru imunizarea anti-COVID 19.

O altă persoană a leşinat imediat după vaccinarea cu Pfizer, într-un centru din Slatina
Oltenii care prezintă simptome de infectare Covid-19 se pot testa gratuit la medicul de familie
Medic, despre situaţia Covid-19 din spitale: „Cea mai mare teama este ca va mai veni un pacient care trebuie ventilat mecanic”
Distribuie acest articol

Loading

Potrivit datelor transmise de DSP Olt, de la debutul campaniei de vaccinare anti-Covid -19 pana în prezent, la nivelul judeţului Olt au fost repartizate 8.168 de doze de vaccin,  care au fost distribuite centrelor de vaccinare.

Număr de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech pana în data de 22 ianuarie 2021 este de 6.164, din care 2.722 de  persoane au fost vaccinate în etapa a –II-a.

Reamintim ca, procesul de vaccinare se desfasoara, conform Strategiei  Nationale de vaccinare anti- Covid-19, pentru personalul prevazut in Etapa I de vaccinare din domeniile sanatatii si social- sistem public si privat, cat si Etapa a-II-a care include  populația la risc, reprezentată de: a) adulți cu vârsta peste 65 de ani; b) persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, în funcție de indicațiile vaccinurilor utilizate; c) lucratorii care desfasoara activitati in  domenii-cheie, esentiale”, arată reprezentanţii DSP.

DSP Olt anunţă că numărul de programări pentru vaccinarea împotriva infecţiei Covid- 19, în perioada 18 ianuarie – 31 martie 2021 a ajuns la 29.877 atât pentru etapa I, cât şi pentru etapa a-II-a de vaccinare.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0