Autorul unei spargeri auto, care a avut loc în Slatina, în seara zilei de duminică, identificat de un jandarm aflat în misiune

HomeEveniment

Autorul unei spargeri auto, care a avut loc în Slatina, în seara zilei de duminică, identificat de un jandarm aflat în misiune

  Un bărbat, din Slatina, care a spart un autoturism, în seara zilei de duminică, din care a sustras o sumă de bani şi două telefoane mobile,

FOTO. Avansări în grad la Jandarmeria Olt cu ocazia Zilei Naţionale
Mii de misiuni pentru jandarmii olteni în 2020. S-au aplicat amenzi de peste 1.300.000 de lei
700 de locuri pentru admiterea în școlile postliceale de jandarmi. Cererile se depun online
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, din Slatina, care a spart un autoturism, în seara zilei de duminică, din care a sustras o sumă de bani şi două telefoane mobile, a fost identificat de un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani cu domiciliul în municipiul Slatina a fost recunoscut după semnalmentele transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Olt ca fiind autorul unei infracțiuni de furt, transmite IJJ Olt.

În data de 21 mai, acesta a spart geamul lateral al unui autoturism și a sustras 160 euro, 600 lei și două telefoane.

Aseară, in jurul orei 19:30, colegul nostru, plt. Cristian ORȚAN, aflat în timpul serviciului pe subunitatea de intervenție, a observat un bărbat care corespundea semnalmentelor, chiar în momentul în care intenționa sa intre într-o sală de jocuri.

Echipajul de jandarmerie l-a condus la sediul poliției ca fiind suspect de săvârșirea unei infracțiuni”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Olt.

Bărbatul a fost audiat de poliţişti, fiind cercetat în stare de libertate.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi sustras o borsetă, două telefoane mobile, 160 de euro și 600 de lei dintr-un autovehicul ce se afla parcat pe strada Livezii, din municipiul Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și dispunerea măsurilor legale.

În urma activităților desfășurate, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0