Bărbat de 47 de ani, din Timişoara, depistat cu coronavirus

HomeSănătate

Bărbat de 47 de ani, din Timişoara, depistat cu coronavirus

Al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID 19 a fost confirmat marţi, un bărbat de 47 de ani care a călătorit în acelaşi avion cu femeia din Timişoara deja diagnosticată cu coronavirus.

A fost confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus în România

O femeie din Olt a făcut şoc anafilactic în urma vaccinului AstraZeneca. Aceasta se află în spital, sub supraveghere medicală
115 cazuri noi Covid-19 şi decesul unui bărbat, raportate în ultimele 24 de ore, în Olt
Vaccinul anti-COVID ar putea ajunge în România între Crăciun și Anul Nou

Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Timişoara, care a fost contact cu femeia depistată pozitiv în data de 28 februarie 2020 şi care s-a întors din Italia. Mai exact, bărbatul a călătorit cu femeia de 38 de ani în acelaşi avion, în partea dreaptă a acesteia în data de 20 februarie 2020 cu o cursă care se întorcea din Italia”, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

Din data de 28 februarie 2020, bărbatul, considerat contact direct, s-a aflat în autoizolare la domiciliu împreună cu familia. Rezultatele primei probe recoltate la începutul perioadei de autoizolare au fost negative. Rezultatul probei recoltată în ziua de ieri (în cea de-a 12 –a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a ieşit pozitiv la infecţia cu coronavirus COVID 19.

Conform primelor informaţii din partea DSP Timiş, bărbatul este asimptomatic, afebril. A fost solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara.

În curtea în care locuieşte bărbatul mai trăiesc alte 2 familii faţă de care vor fi luate măsurile de autoizolare.

Până în prezent în România au mai fost întregistrate cazul unui bărbat din Gorj, care era doar purtător şi care a fost declarat vindecat, cel al femeii din Timişoara care s-a aflat în contact cu bărbatul depistat marţi pozitiv şi cel al unui bărbat din Maramureş.

sursa: news.ro

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0