Tânăr, din Olt, căutat după ce a dispărut de acasă. Cine-l vede să sune la 112

HomeEveniment

Tânăr, din Olt, căutat după ce a dispărut de acasă. Cine-l vede să sune la 112

  Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Tudor Vladimirescu, din județul Olt, care a plecat voluntar de la

Un tânăr, din Slatina, sub influenţa alcoolului a avariat mai multe autoturisme. Băut bine, tânărul a fost prins din nou în trafic, câteva ore mai târziu
FOTO. Un bătrân, dintr-o comună din Olt, a ars de viu în locuinţa-i cuprinsă de incendiu
FOTO. Mobilizare de amploare pentru găsirea copilului de 15 ani, din Bârza, dispărut de mai bine de 24 de ore
Distribuie acest articol

Loading

 

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Tudor Vladimirescu, din județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliul, în urma cu mai bine de o lună, său și nu a mai revenit.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au fost sesizați, pe data de 25 ianuarie, ora 15.50, de către un bărbat, din localitatea Tudor Vladimirescu, județul Olt, cu privire la faptul că, la data de 23 decembrie, în jurul orei 09:30, fiul său, OPREA MARIAN-IONUȚ, în vârstă de 27 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,72 metri, greutate 90 de kilograme, față ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, fără semne particulare.

La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, blugi de culoare albastră, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0