Bărbat din Olt, cu deficienţe locomotorii, găsit căzut şi incoerent pe un teren agricol de câinele Daky, din cadrul Serviciului Criminalistic IPJ Olt

HomeEvenimentRecomandate

Bărbat din Olt, cu deficienţe locomotorii, găsit căzut şi incoerent pe un teren agricol de câinele Daky, din cadrul Serviciului Criminalistic IPJ Olt

  Un bărbat de 70 ani, cu deficiențe motorii, care plecase de la domiciliul său fără dispozitivele ortopedice cu ajutorul cărora se deplasa, 

Apel la populaţie. Un bărbat, din Drăgăneşti-Olt, este dispărut de două zile
Bărbat, din Găneasa, dat dispărut de fiul său. Cine îl vede este rugat să sune la 112
Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, dat dispărut după ce a plecat de la locuinţa concubinei din Stoeneşti
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat de 70 ani, cu deficiențe motorii, care plecase de la domiciliul său fără dispozitivele ortopedice cu ajutorul cărora se deplasa,  a fost găsit, în scurt timp, de către echipele de căutare, cu ajutorul lui Daky, câinele polițist de urmă, pe un teren agricol din extravilanul comunei Dobroteasa, din județul Olt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe data de 24 iunie, la ora 13.40, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Dobroteasa, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa, care, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 70 de ani, cu deficiențe motorii, a plecat de la domiciliul său fără dispozitivele ortopedice cu ajutorul cărora se deplasa și nu a mai revenit.

Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, care au demarat verificările.

La scurt timp, în ajutorul echipelor de căutare, a sosit și Daky, câinele polițist de urmă, din cadrul Serviciului Criminalistic.

După instructaj, Daky și-a condus echipa pe un teren agricol, cu vegetație înaltă și deasă, unde a fost identificat bărbatul care era întins pe sol și incoerent.

Având în vedere starea de sănătate a bărbatului, acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Datorită lui Daky, bărbatul a fost găsit la timp, iar în aceste momente este în afara oricărui pericol”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 1
DISQUS: 0