Bătrână aflată în izolare, cercetată penal după ce a ieșit să ia alimente. A mâncat zile întregi doar zahăr, fără ca nimeni să o ajute

HomeNațional

Bătrână aflată în izolare, cercetată penal după ce a ieșit să ia alimente. A mâncat zile întregi doar zahăr, fără ca nimeni să o ajute

O femeie de 71 de ani, din Gorj, este cercetată penal sub acuzația de zădărnicirea combaterii bolilor. Polițiștii i-au deschis dosar penal după ce bătrâna a ieșit din casă ca să își cumpere de mâncare, în timp ce era în izolare.

În toate zilele în care a stat singură în casă, autoritățile din Turcinești nu au trecut niciodată să o vadă

VIDEO: Cum funcționează bomba cu vid, sau termobarică, care ar fi folosită de ruși în Ucraina. Explicaţia fizicianului Cristian Presură
Trei persoane reţinute după ce au fost depistate că plantau canabis
Infirmierele de la „Matei Balş” au limitat proporţiile tragediei. „O infirmieră a avut prezența de spirit să oprească alimentarea cu oxigen, alta a aruncat o pătură să stingă focul de pe pacient”

Bătrâna a fost găsită pe stradă la doar câteva zile după ce fiica ei, confirmată cu coronavirus, fusese internată la spitalul din Târgu Cărbunești.

Femeia a stat singură în casă mai multe zile și a mâncat doar zahăr pentru că nu avea alte alimente în gospodărie.

A plecat să își ia de mâncare și a fost prinsă de polițiștii din comuna Turcinești, care au identificat-o și i-au deschis dosar penal.

Bătrâna a fost dusă la spital, întrucât starea ei de sănătate era precară.

În toate zilele în care a stat singură în casă, autoritățile din Turcinești nu au trecut niciodată să o vadă sau să o întrebe dacă are nevoie de ceva, deși fiica femeii luase legătura cu ele de mai multe ori, cu această rugăminte.

sursa: digi24.ro

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0