Patronul unei firme de construcţii, din Craiova, bătut de doi foşti angajaţi

HomeEveniment

Patronul unei firme de construcţii, din Craiova, bătut de doi foşti angajaţi

  Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Craiova, patron al unei firme de construcţii, a fost agresat de către doi foşti angajaţi.

Arest preventiv pentru mascaţii din Gorj, acuzați de tortură şi tentativă de omor după ce au bătut crunt un suspect
O tânără, de 26 de ani, care ameninţa că se aruncă de la etajul VI al unui hotel, din Băile Olăneşti, aflat în construcţie, convinsă să coboare
Tânăr, din Olt, dat dispărut. Ar fi plecat din Germania, către România, însă este de negăsit
Distribuie acest articol

 

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Craiova, patron al unei firme de construcţii, a fost agresat de către doi foşti angajaţi. Totul s-a petrecut pe un şantier situat pe strada Mihail Kogălniceanu. Cei doi i-ar fi cerut bărbatului banii datoraţi în urma prestării unor lucrări, iar de aici conflictul a degenerat. 

Poliţiştii Secţiei 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi, în dimineaţa zilei de 7 noiembrie, prin apel 112, de către un bărbat de 46 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la sediul unui șantier situat pe strada Mihail Kogălniceanu, ar fi fost agresat fizic de către doi foști angajați.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 46 de ani ar fi fost agresat fizic de doi bărbați de 54 și 35 de ani, din comuna Argetoaia și comuna Scăești, foști angajați.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie propuse măsuri în consecinţă”, transmite IPJ Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0