Temperaturile scad brusc, în toată ţara

HomeActualitate

Temperaturile scad brusc, în toată ţara

  Vremea se va răci, începând de miercuri, 8 noiembrie, în toată ţara, anunţă meteorologii. În jumătatea nordică a țării, iar local și în sud,

Meteorologii au actualizat codul galben. Oltul, sub avertizare de vijelii şi ploi torenţiale
Cod Galben, în aproape toată ţara, de averse torenţiale, vijelii şi grindină
Atenţionare Cod Galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină
Distribuie acest articol

 

Vremea se va răci, începând de miercuri, 8 noiembrie, în toată ţara, anunţă meteorologii. În jumătatea nordică a țării, iar local și în sud, răcirea va fi însoțită de ploi slabe sau moderate, iar în zonele înalte de munte vor fi și precipitații mixte.

O zonă de presiune scăzută în altitudine va traversa România dinspre vest, începând din noaptea dintre marți și miercuri, 8 noiembrie. Aceasta va aduce o răcire bruscă a vremii, dar și ploi moderate cantitativ în unele regiuni.

Ploile vor începe seara târziu în Banat și Crișana, iar până dimineața se vor extinde în jumătatea nordică a țării. Miercuri, vor fi câteva intervale cu ploaie slabă și în sudul țării. Local, mai ales în nord și nord-vest, cantitățile de apă vor atinge până la 10 – 20 l/mp, scrie meteoradar.ro.

De asemenea, în zonele înalte de munte precipitațiile se vor transforma, trecător, în lapoviță și ninsoare.

O masă de aer rece va pătrunde dinspre nord-vest odată cu ploile, iar temperaturile vor scădea destul de puternic față de zilele anterioare. Dacă miercuri se vor atinge încă 18 – 22 de grade în unele zone, joi maximele nu vor depăși 12 – 16 grade.

Sursa: Antena 3

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0