Temperaturile scad brusc, în toată ţara

HomeActualitate

Temperaturile scad brusc, în toată ţara

  Vremea se va răci, începând de miercuri, 8 noiembrie, în toată ţara, anunţă meteorologii. În jumătatea nordică a țării, iar local și în sud,

Avertizare meteorologică: Ploi, vânt şi vreme rece pe tot parcursul săptămânii ce urmează
Avertizări de ploi torenţiale emise de meteorologi
Meteorologii au emis o nouă avertizare Cod Galben de ploi. Oltenia, printre zonele vizate
Distribuie acest articol

Loading

 

Vremea se va răci, începând de miercuri, 8 noiembrie, în toată ţara, anunţă meteorologii. În jumătatea nordică a țării, iar local și în sud, răcirea va fi însoțită de ploi slabe sau moderate, iar în zonele înalte de munte vor fi și precipitații mixte.

O zonă de presiune scăzută în altitudine va traversa România dinspre vest, începând din noaptea dintre marți și miercuri, 8 noiembrie. Aceasta va aduce o răcire bruscă a vremii, dar și ploi moderate cantitativ în unele regiuni.

Ploile vor începe seara târziu în Banat și Crișana, iar până dimineața se vor extinde în jumătatea nordică a țării. Miercuri, vor fi câteva intervale cu ploaie slabă și în sudul țării. Local, mai ales în nord și nord-vest, cantitățile de apă vor atinge până la 10 – 20 l/mp, scrie meteoradar.ro.

De asemenea, în zonele înalte de munte precipitațiile se vor transforma, trecător, în lapoviță și ninsoare.

O masă de aer rece va pătrunde dinspre nord-vest odată cu ploile, iar temperaturile vor scădea destul de puternic față de zilele anterioare. Dacă miercuri se vor atinge încă 18 – 22 de grade în unele zone, joi maximele nu vor depăși 12 – 16 grade.

Sursa: Antena 3

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0