Bursa locurilor de muncă organizată, pe 17 mai, în Slatina şi Caracal

HomeRecomandateSocial

Bursa locurilor de muncă organizată, pe 17 mai, în Slatina şi Caracal

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri - 17 mai 2024, incepând cu ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor de

36 de firme cu peste 300 de locuri de muncă şi-au anunţat participarea la Bursa Locurilor de Muncă din Slatina şi Caracal
Bursa Locurilor de Muncă, pe 12 mai, în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi în Caracal
VIDEO&FOTO. Peste 700 de locuri vacante, dar şi multă lume, la Bursa din Olt. Oamenii, dezamăgiţi de salariile oferite
Distribuie acest articol

Loading

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri – 17 mai 2024, incepând cu ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să-şi schimbe job-ul sunt aşteptate la eveniment.

 

 

Evenimentul se va organiza în :

  • Slatina – Casa de Cultura a Sindicatelor
  • Caracal – sediul Agentiei Locale Caracal

 

Bursa Locurilor de Muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.

„Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, str. Crisan, nr.31 bis sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro, transmite AJOFM Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0