VIDEO&FOTO. Peste 700 de locuri vacante, dar şi multă lume, la Bursa din Olt. Oamenii, dezamăgiţi de salariile oferite

HomeRecomandateSocial

VIDEO&FOTO. Peste 700 de locuri vacante, dar şi multă lume, la Bursa din Olt. Oamenii, dezamăgiţi de salariile oferite

  UPDATE Rezultate Bursă: Din cei 110 agenti economici contactati, au participat la bursa 51, cu un numar de 771 locuri de munca vacante, din

36 de firme cu peste 300 de locuri de muncă şi-au anunţat participarea la Bursa Locurilor de Muncă din Slatina şi Caracal
Bursa locurilor de muncă organizată, pe 17 mai, în Slatina şi Caracal
Bursa Locurilor de Muncă, pe 12 mai, în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi în Caracal
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE Rezultate Bursă: Din cei 110 agenti economici contactati, au participat la bursa 51, cu un numar de 771 locuri de munca vacante, din care 41 pentru studii superioare. Din cele 810 persoane participante, 402 au fost selectate pentru interviu sau proba de lucru.

Ştirea iniţială: Peste 700 de locuri de muncă, în diverse domenii de activitate, au fost oferite de către angajatorii din judeţul Olt la Bursa Locurilor de Muncă, eveniment organizat vineri, 17 mai, în Slatina şi în Caracal.  Interesul pentru oferta angajatorilor a fost unul ridicat, foarte multe persoane fiind interesate să-şi găsească un loc de muncă. Salariul, dar şi condiţiile de muncă, oferite de unii angajatori, i-a nemulţumit pe cei care sperau să-şi găsească o slujbă.

 

Multe persoane, marea majoritate trecute de 45 de ani, au trecut pragul Bursei Locurilor de Muncă, în speranţa găsirii unei slujbe. Şi oferta angajatorilor a fost variată, fiind oferite peste 700 de locuri de muncă, în diverse domenii de activitate, însă salariul rămâne un motiv care-i determină pe oameni să refuze .

 

Directorul AJOFM Olt, Constantin Cîtu, a apreciat oferta angajatorilor ca fiind una variată. De altfel, aproape toate societăţile de pe platforma industrială a Slatinei au oferit locuri de muncă în cadrul evenimentului.

Pe lângă acţiunea de mediere angajator-persoană aflată în căutarea unui loc de muncă, în paralel, patru clase de liceu din anii terminali au participat la o acţiune de informare cu privire la paşii care trebuie urmaţi după terminarea studiilor de către cei interesaţi să se angajeze.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0