Cel mai nou parc din Slatina inaugurat în acest weekend. Trei zile de spectacole, zone street food şi un concurs de skateboarding

HomeRecomandateAdministrație

Cel mai nou parc din Slatina inaugurat în acest weekend. Trei zile de spectacole, zone street food şi un concurs de skateboarding

  Cel mai nou parc din Slatina, Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu”, situată la fostul Ştrand, din cartierul Progresul, se inaugurează în weekend

Primii colindători la CJ Olt de Sf. Nicolae. 3.000 de copii vor primi daruri dulci în perioada Sărbătorilor de Iarnă
DGASPC Olt îşi mută sediul la Colegiul Naţional Agricol Slatina
Trafic rutier deviat, în urma lucrărilor de pe strada Oituz, din Slatina
Distribuie acest articol

Loading

 

Cel mai nou parc din Slatina, Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu”, situată la fostul Ştrand, din cartierul Progresul, se inaugurează în weekend cu trei zile de concerte, dar şi cu prima ediţie a Slatina Skate Open, un eveniment la care sunt aşteptaţi skateri din toată lumea. De asemenea, vor exista zone street food dar şi un concurs de skateboarding.

 

Primăria municipiului Slatina a pregătit trei zile de concerte, dar şi prima ediţie a Slatina Skate Open, un eveniment la care sunt aşteptaţi skateri din toată lumea. Totodată, primăria organizează şi un street food cu 15 food trucks.

Vineri 31 mai, concertează Shift şi slătineanca Ioana Anuţa – Jo. În ziua de sâmbătă, 1 iunie, sunt invitaţi Trupa Basska şi Spike, iar duminică, 2 iunie, vor concerta Andia şi Cabron.

Proiectul la fostul ştrand Progresul a demarat în anul 2022, după ce Municipalitatea slătineană a reuşit să preia în administrare terenul de la Ministerul Sportului şi Tineretului.

Municipalitatea a reuşit să creeze un parc integrat în această bază sportivă în care există un skateparc pe o suprafaţă de 3.600 metri pătraţi, locuri de joacă – peste 1.000 de metri pătraţi, două terenuri de sport – unul multifuncţional de fotbal şi handbal, un teren de baschet, o zonă de citit, o zonă pentru şah, un miniamfiteatru pentru copii de aproximativ 100 de locuri, un spaţiu comercial, plus aproximativ 7.600 de metri pătraţi de spaţiu verde.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0