Colegii celui de-al doilea caz confirmat la APIA Olt se vor testa COVID-19

HomeActualitate

Colegii celui de-al doilea caz confirmat la APIA Olt se vor testa COVID-19

Colegii de birou al celui de-al doilea angajat confirmat cu COVID-19, de la APIA Olt, vor efectua astăzi, la cerere, testul COVID-19. De asemenea, insitutuţia a dispus ca angajaţii să lucreze în ture, după cele două cazuri confirmate în birouri diferite.

Angajaţii confirmaţi lucrează în birouri diferite

179 de pasageri  din Italia vor ateriza, în această noapte, pe Aeroportul din Craiova. 120 de locuri de cazare sunt pregătite pentru cei care vin din zonele contaminate
Bărbatul de 54 de ani, din Olt, dispărut în urmă cu câteva zile, găsit mort pe izlazul comunal
Un liceu, din Slatina, organizează concurs pentru ocuparea postului de paznic
Distribuie acest articol

Loading

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Olt, anunţă că în data de 18 august, ora 19.00,  conducerea  a fost înştiinţată de un alt salariat că în urma testării la cerere, pentru infecţia cu COVID 19, a fost confirmată prezenţa coronavirusului. La această dată este vorba de un al doilea caz confirmat în cadrul APIA CJ Olt. Colegii de birou ai salariatului confirmat se testează la cerere în cursul zilei de astăzi.

„Instituţia a luat toate măsurile ce se impun, respectiv a fost înştiinţat DSP Olt , s-au stabilit contacţii direcţi ai salariatului confirmat pozitiv. Dezinfectarea spaţiilor s-a făcut în data de 17 august, după primul caz confirmat”, anunţă APIA Olt.

Cel de-al doilea salariat confirmat s-a prezentat ultima dată la serviciu pe data de 14 august. De asemenea, conducerea insituţiei a dispus lucru în ture pentru birourile în care îşi desfăşoară activitatea mai mulţi angajaţi. Primul caz COVID-19 a fost confirmat pe data de 16 august.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0