Crima de la Zahana: Condamnare de 30 de ani de închisoare pentru bărbatul care şi-a ucis cu sânge rece concubina

HomeEvenimentRecomandate

Crima de la Zahana: Condamnare de 30 de ani de închisoare pentru bărbatul care şi-a ucis cu sânge rece concubina

  Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, care în vara anului trecut şi-a ucis cu sânge rece concubina, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat de

FOTO. Primele autospeciale BMW pentru poliţiştii vâlceni
Slătinean, în vârstă de 20 de ani, urmărit naţional pentru complicitate la furt calificat, prins şi plasat în arestul IPJ Olt
Prinşi băuţi la volan de Florii. Un bărbat din Dobrosloveni nu avea nici permis de conducere
Distribuie acest articol

Loading

 

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, care în vara anului trecut şi-a ucis cu sânge rece concubina, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat de Tribunalul Olt la 30 de ani de detenţie. Acesta se află în arest la Penitenciarul Craiova.

 

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, din Slatina, care în mai 2023 a ucis-o pe concubina lui, într-un bloc din zona Zahana, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Moartea femeie a fost una violentă, prin înjunghieri repetate.

 

În baza art. 188 alin. 1 din Codul penal, art. 189 alin. 1 lit. h din Codul penal rap. la art. 199 alin. 1 din Codul penal (omor calificat, prin cruzimi, asupra unui membru al familiei/concubin – victimă Dan Sonia Jeanina) condamnă pe Durmuş Marian, în prezent aflat în Penitenciarul Craiova, la pedeapsa principală de 30 (treizeci) ani închisoare, în regim de detenţie”, se arată pe site-ul Tribunalului Olt.   

Potrivit Parchetului de pe Lângă Tribunalul Olt, moartea femeii în vârstă de 28 de ani a fost violentă, fiind înjunghiată în repetate rânduri cu cuţitul.

, În dimineaţa zilei de 31.05.2023, în timp ce se aflau în locuinţa numitului D. M., din mun. Slatina, jud. Olt (zona Zahana), acesta a lovit-o în mod repetat cu un corp tăietor-înţepător (cuţit), pe concubina sa, D. S. J., cu consecinţa producerii de multiple plăgi tăiate-înţepate, care au condus la decesul acesteia.

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de S.J.M.L. Olt la data de 31.05.2023, a rezultat că moartea numitei D. S. J., de 28 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt, a fost violentă. Ea s-a datorat hemoragiei interne şi externe consecinţa multiplelor plăgi înţepate-tăiate. Dintre plăgile tăiate-înţepate, unele au fost toracice, penetrante (3 toracic posterior, 4 toracic anterior, 1 toracic lateral), între acestea şi moartea susnumitei existând legătură de cauzalitate directă necondiţionată.

Leziunile traumatice au fost produse prin lovire cu un corp tăietor-înţepător, posibil cuţitul găsit la faţa locului”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, după incidentul care a şocat comunitatea.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0