Tineri din Brastavăţu, Drăgăneşti-Olt şi Fălcoiu, cercetaţi pentru conducerea unui vehicul fără permis

HomeEveniment

Tineri din Brastavăţu, Drăgăneşti-Olt şi Fălcoiu, cercetaţi pentru conducerea unui vehicul fără permis

  Mai mulţi tineri, din judeţul Olt, au fost depistaţi, în aceste zile, în cadrul unor controale în trafic, conducând fără a deţine permis de

93 de olteni amendaţi pentru nepurtarea măştii. Curg şi amenzile acordate pe timpul nopţii, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie
Şi-a înjunghiat soţia, în noaptea de Revelion, apoi s-a sinucis. Totul s-a petrecut sub ochii copiilor de 8 şi 10 ani
VIDEO. Accident pe DN 64, în Pleşoiu. Trei persoane au ajuns la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Mai mulţi tineri, din judeţul Olt, au fost depistaţi, în aceste zile, în cadrul unor controale în trafic, conducând fără a deţine permis de conducere.

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina au oprit, pe data de 16 aprilie, pentru control, pe strada Eternității, din comuna Brastavățu, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitate.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, transmite IPJ Olt.

De asemenea, în aceeaşi zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt au oprit pentru control, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești-Olt, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere. Şi în aceast caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Tot pe data de 16 aprilie, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Osica de Sus au oprit pentru control, pe Drumul Comunal 85, din comuna Fălcoiu, un motociclu condus de un tânăr, în vârstă de 17 ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0