17.3 C
Slatina
duminică, iulie 25, 2021

CSM Slatina a mai transferat două jucătoare tinere, componente de lot naţional

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

CSM Slatina a obținut semnătura a două tinere handbaliste, care sunt componente ale loturilor naţionale. Este vorba despre Mara Mantea, de la CS Viitorul Cluj-Napoca, şi Ştefania Gheorghe, de la CSM Unirea Slobozia. Ambele evoluează în linia de nouă metri.

Echipa de handbal CSM Slatina continuă achiziţiile verii. Sub comanda Victorinei Bora vor evolua, din noul sezon, alte două jucătoare tinere. Este vorba de Mara Matei, în vârstă de 19 ani, care vine de la CSS Viitorul Cluj-Napoca. Ea este componentă a lotului național de tineret.

De asemenea, a fost transferată şi Ștefania Gheorghe, în vârstă de 20 de ani, de la CSM Unirea Slobozia, jucătoare ce a fost componentă a loturilor naționale de cadete si junioare. Ambele handbaliste joacă la linia de nouă metri.

CSM Slatina le-a mai transferat, în această perioadă, pe centrul de 18 ani, de la U.Cluj, Rebeca Necula,interul stânga, Elena Livrinikj, de la Gloria Buzău, Andreea Coman, o junioară de 17 ani de la Chimia Râmnicu Vâlcea , extrema stângă Cristina Creţu, de la Activ Ploieşti şi cele două tinere jucătoare, care sunt componente de lot naţional.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email