CSM Slatina a retrogradat, după eşecul previzibil din deplasarea de la CSM Bucureşti

HomeSport

CSM Slatina a retrogradat, după eşecul previzibil din deplasarea de la CSM Bucureşti

  Echipa de handbal CSM Slatina a retrogradat matematic, după meciul pierdut în deplasarea de la CSM Bucureşti, scor 31-21. Handbalistele preg

CSM Slatina, înfrângere în deplasarea de la Minaur Baia Mare
VIDEO. CSM Slatina a oferit o replică bună cu CSM Bucureşti, însă înfrângerea nu a putut fi evitată
CSM Slatina a cedat în meciul cu Rapid Bucureşti, din cadrul rundei inaugurale a returului
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de handbal CSM Slatina a retrogradat matematic, după meciul pierdut în deplasarea de la CSM Bucureşti, scor 31-21. Handbalistele pregătite de Adrian Chiruţ mai au o singură partidă pe prima scenă a handbalului, pe 28 mai, cu SCM Craiova, pe teren propriu.

Echipa de handbal CSM Slatina retrogradează, după şase sezoane petrecute pe prima scenă a handbalului, după jocul pierdut în această seară, în deplasare, cu campioana ţării, CSM Bucureşti.

Dacă până la această partidă, slătinencele mai aveau doar matematic şanse, eşecul de la Bucureşti, coroborat cu succesul celor de la HC Zalău, în deplasarea de la Minaur Baia Mare, spulberă visul slătinencelor de a mai prinde barajul. Practic, înaintea ultimei etape a actualului sezon, CSM Slatina şi CSM Galaţi retrogradează direct, în timp ce HC Zalău şi CS Dacia Mioveni sunt echipele sigure de barajul de menţinere/retrogradare.

CSM Slatina a fost preluată de Adrian Chiruţ în etapa a 16-a a Ligii Naţionale, când gruparea slătineană avea doar 6 puncte adunate. În cele 10 meciuri pe banca tehnică a echipei slătinene, antrenorul sucevean a reuşit trei victorii, insuficiente însă pentru a schimba situaţia din clasament.

CSM Slatina mai are de disputat un singur meci în Liga Naţională, contra echipei CSM Craiova, pe teren propriu, pe 28 mai.

Rămâne de văzut care va fi strategia oficialilor echipei slătinene pentru Divizia A, având în vedere faptul că jucătoarele noi, care semnaseră contracte, aveau clauză de reziliere în cazul retrogradării. De asemenea, multe dintre componentele din actualul sezon au semnat deja cu alte echipe.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0