CSM Slatina, după puncte la Metaloglobus Bucureşti

HomeSport

CSM Slatina, după puncte la Metaloglobus Bucureşti

  Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, în runda actuală a noului sezon al Ligii a II-a, în deplasare, Metaloglobus Bucureşti, formaţie car

CSM Slatina, duel cu Unirea Dej pe Stadionul „1Mai”
FOTO. CSM Slatina, o nouă victorie pe „1 Mai”. Doman, gol de trei puncte cu Politehnica Iaşi
Liga a II-a/ Rezultate şi clasament. CSM Slatina, imediat sub linia play-off-ului
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, în runda actuală a noului sezon al Ligii a II-a, în deplasare, Metaloglobus Bucureşti, formaţie care nu a cunoscut victoria în primele două etape, reuşind doar o remiză în cele două meciuri disputate. Confruntarea se va disputa sâmbătă, 19 august, de la ora 11.00, pe stadionul din Clinceni.

CSM Slatina a început noul sezon cu o victorie şi un egal, aflându-se pe locul al doilea în clasamentul Ligii a II-a, iar în runda actuală a noului sezon întâlneşte, în deplasare, Metaloglobus Bucureşti.

Meciul se va disputa pe stadionul din Clinceni sâmbătă, 19 august, cu începere de la ora 11.00. Confruntarea va putea fi urmărită în direct pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Metaloglobus Bucureşti se află, după primele două etape, pe locul 17 în clasament, având un punct, în urma remizei din runda precedentă cu CSA Steaua Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0