CSM Slatina obţine un punct din deplasarea de la Metaloglobus Bucureşti. Oprescu, supărat pe golul primit, însă mulţumit de unitatea arătată în actul secund

HomeSport

CSM Slatina obţine un punct din deplasarea de la Metaloglobus Bucureşti. Oprescu, supărat pe golul primit, însă mulţumit de unitatea arătată în actul secund

  Echipa de fotbal CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din deplasare cu Metaloglobus Bucureşti, echipă ce s-a întărit destul

Handbalistele slătinene primesc vizita celor de la SCM Râmnicu Vâlcea. Meciul se dispută fără spectatori
CSM Slatina, amical cu FC Argeş pe Stadionul „Nicolae Dobrin”
CSM Slatina a urcat cu 26 de jucători la Cheile Grădiştei
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din deplasare cu Metaloglobus Bucureşti, echipă ce s-a întărit destul de mult comparativ cu stagiunea precedentă. Slătinenii au primit gol, după o greşeală mare în apărare, în mintul 42, însă în actul secund presiunea pusă pe adversar a dat roade. Claudiu Dragu este faultat în careu, după o acţiune prelungită de atac, iar Cătălin Doman a restabilit egalitatea (min. 72) transformând cu siguranţă penalty-ul.

CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut în deplasare cu Metaloglobus Bucureşti. Jocul, în special cel din primele 45 de minute, s-a disputat mai mult la mijlocul terenului. Gazdele au deschis scorul în minutul 42, după o greşeală mare în apărare. Mondragon este deposedat în marginea careului de Huiban, care avansează şi pătrunde în dreapta, goalkeeper-ul slătinenilor îi este în întâmpinare, însă acesta pasează în centrul careului, de unde Honciu trimite în plasă.

Slătinenii au pus presiune pe adversar în actul secund, iar golul a venit în cele din urmă. După o acţiune de ataca, balonul ajunge la nou-intratul Claudiu Dragu, care este faultat de Caramălău. Penalty-ul este transformat cu siguranţă de Cătălin Doman, care restabileşte egalitatea, scor 1-1 (min.72).

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a apreciat atitudinea arătată de jucători în actul secund, însă s-a arătat supărat pe greşeala din apărare, de la faza golului.

Nu ştiu dacă este un rezultat echitabil, ideea este că am luat un gol prostesc. Supărător este faptul că aceste faze se repetă. Fotbalul ar trebui să fie simplu, însă ne place să-l complicăm. Important este că în repriza a doua am pus presiune pe adversar, ne-am creat situaţii, am arătat unitate de grup şi am reuşit să revenim”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu.

Runda viitoare, echipa slătineană va primi vizita celor de la Unirea Dej, într-o partidă programată pe Stadionul „1 Mai”, sâmbătă, 26 august, de la ora 11.00.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0