CSM Slatina l-a transferat pe Raul Popa, un mijlocaş în vârstă de 18 ani

HomeSport

CSM Slatina l-a transferat pe Raul Popa, un mijlocaş în vârstă de 18 ani

  Echipa de fotbal CSM Slatina l-a transferat, sub formă de împrumut de la Academia UTA Arad, pe mijlocaşul în vârstă de 18 ani, Raul Popa, ca

Atacantul Mykhaylo Plokhotnyuk, primul transfer al iernii la CSM Slatina. „Vârful” de 23 de ani s-a despărţit de Poli Iaşi
Mijlocaşul Marian Anghelina a ajuns în cantonamentul echipei CSM Slatina
Portarul Alexandru Silveanu va evolua pentru CSM Slatina
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina l-a transferat, sub formă de împrumut de la Academia UTA Arad, pe mijlocaşul în vârstă de 18 ani, Raul Popa, care în debutul acestui sezon a evoluat şi pentru CSC Şelimbăr.

Echipa de fotbal CSM Slatina se întâreşte şi la capitolul jucători sub vârstă. Mijlocaşul în vârstă de 18 ani, Raul Popa, unul dintre cei mai promiţători tineri ai Academiei UTA Arad, care s-a despărţit de CSC Şelimbăr, a semnat cu divizionara secundă slătineană.

Jucătorul născut 2005 este împrumutat de la Academia UTA Arad. Acesta a solicitat despărţirea de CSC Şelimbăr, pentru a se alătura lotului pregătit de Daniel Oprescu.

CSM Slatina va întâlni, în runda a VI-a a Ligii a II-a, pe teren propriu, chiar formaţia CSC Şelimbăr, într-o partidă programată pe data de 16 septembrie, pe Stadionul „1 Mai”.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0