CSM Slatina, la ultima reprezentaţie din acest an. Progresul Spartac, adversara din ultimul meci programat în 2023

HomeSport

CSM Slatina, la ultima reprezentaţie din acest an. Progresul Spartac, adversara din ultimul meci programat în 2023

    CSM Slatina susţine sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, ultimul meci din 2023. Progresul Spartac, formaţi

CSM Slatina a urcat cu 26 de jucători la Cheile Grădiştei
CSM Slatina a pierdut la limită jocul de pregătire cu FC Argeş
VIDEO. Victorina Bora, supărată după înfrângerea de la Craiova. Slătinencele susţin, săptămâna viitoare, barajul de menţinere
Distribuie acest articol

Loading

 

 

CSM Slatina susţine sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, ultimul meci din 2023. Progresul Spartac, formaţie aflată pe ultimul loc, este adversara grupării pregătite de Daniel Oprescu, într-o partidă în care cuvântul de ordine este victoria.

 

CSM Slatina încheie anul 2023 cu un joc pe teren propriu în compania ultimei clasate, Progresul Spartac. Meciul se va disputa sâmbătă, 2 decembrie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Cu 17 puncte acumulate, CSM Slatina are o bună oportunitate de a urca în clasament câteva locuri, cuvântul de ordine pentru această partidă fiind victoria.

Meciurile rămase de disputat din cadrul sezonului regulat se vor relua în februarie, CSM Slatina având programate în primăvară partide contra celor de la Corvinul Hunedoara, CSM Reşiţa, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi CS Mioveni.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0