CSM Slatina, meci dificil pe terenul echipei SCM Craiova

HomeSport

CSM Slatina, meci dificil pe terenul echipei SCM Craiova

  Echipa de handbal CSM Slatina încheie turul actualului sezon al Ligii Naţionale, în deplasare, în compania celor de la SCM Craiova. Meciul s

Atacantul Mykhaylo Plokhotnyuk, primul transfer al iernii la CSM Slatina. „Vârful” de 23 de ani s-a despărţit de Poli Iaşi
CSM Slatina, duel pe Stadionul „1 Mai” cu Unirea Constanţa
CSM Slatina revine cu un punct din deplasarea de la Dinamo Bucureşti

 

Echipa de handbal CSM Slatina încheie turul actualului sezon al Ligii Naţionale, în deplasare, în compania celor de la SCM Craiova. Meciul se va disputa duminică, în Sala Polivalentă, cu începere de la ora 18.00.

Slătinencele pregătite de Victorina Bora întâlnesc duminică, 22 ianuarie, de la ora 18.00, în ultima etapă a turului, SCM Craiova.

Situată pe loc retrogradabil, cu doar şase puncte acumulate, CSM Slatina are mare nevoie de puncte pentru a părăsi subsolul clasamentului. Misiunea nu va fi deloc uşoară, formaţia din Bănie reuşind un parcurs bun în acest sezon.

După jocul din deplasare, cu SCM Craiova, echipa slătineană va întâlni, pe 29 ianuarie, pe teren propriu, Gloria Buzău, într-o altă partidă extrem de dificilă.

CITEŞTE ŞI: Diana Lixăndroiu, personalitatea anului în sport. Handbalista, premiată cu ocazia manifestărilor „Gala Laureaţilor”

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0