Diana Lixăndroiu, personalitatea anului în sport. Handbalista, premiată cu ocazia manifestărilor „Gala Laureaţilor”

HomeSport

Diana Lixăndroiu, personalitatea anului în sport. Handbalista, premiată cu ocazia manifestărilor „Gala Laureaţilor”

  Primăria municipiului Slatina va organiza, în perioada 20-24 ianuarie, evenimentul devenit tradiţie, „Gala Laureaţilor”, în cadrul căruia vo

FRH, precizări despre convocarea Dianei Lixăndroiu la Campionatul Mondial
Diana Lixăndroiu va evolua din noul sezon pentru Dunărea Brăila. Interul stânga de la CSM Slatina a avut mai multe oferte
Slătineanca Diana Lixăndroiu, în lotul lărgit al selecţionatei tricolore pentru EURO 2022
Distribuie acest articol

Loading

 

Primăria municipiului Slatina va organiza, în perioada 20-24 ianuarie, evenimentul devenit tradiţie, „Gala Laureaţilor”, în cadrul căruia vor fi premiate personalităţile care fac cinste oraşului. Printre cei care vor primi distincţii în semn de apreciere se numără handbalista în vârstă de doar 17 ani, Diana Lixandroiu, desemnată personalitatea anului 2022 în sport.

Primăria municipiului Slatina va premia, în cadrul „Galei Laureaţilor”, manifestare care marchează 655 de ani de atestare documentară a oraşului, personalităţile din medicină, cultură, economie, dar şi sport.

Personalitatea anului 2022 în sport este handbalista în vârstă de doar 17 ani, Diana Lixăndroiu. Interul echipei CSM Slatina va primi această distincţie pentru participarea la Campionatul European de Handbal, desfăşurat în slovenia, Muntenegru şi Macedonia de Nord.

Slătineanca Diana Lixăndroiu a fost convocată, la doar 17 ani, la lotul naţional de senioare, şi este una dintre speranţele handbalului feminin românesc.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0