Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei fete de 15 ani, din Dolj. Mama sa a semnalat dispariţia

HomeEveniment

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei fete de 15 ani, din Dolj. Mama sa a semnalat dispariţia

  O fată, în vârstă de 15 ani, din comuna Pleniţa, judeţul Dolj, a plecat luni după-amiază de acasă şi nu a mai revenit. Cine o vede este ruga

Patru tineri au ajuns la spital în urma unui accident petrecut, noaptea trecută, în Craiova
Craiova: Crimă în incinta unei societăţi producătoare de piese feroviare. Un bărbat, ucis de un coleg
Tânăr, din Craiova, la volan sub influenţa cocainei şi cannabisului

 

O fată, în vârstă de 15 ani, din comuna Pleniţa, judeţul Dolj, a plecat luni după-amiază de acasă şi nu a mai revenit. Cine o vede este rugat să sune la 112.

Polițiștii Secției nr.7 Poliție Rurală Plenița au fost sesizați, pe data de 16 ianuarie, ora 21.20,  de o femeie de 37 de ani, din comuna Plenița, cu privire la faptul că, fiica sa RUIU VERONICA ȘTEFANIA, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași zilei, în jurul orei 17.00, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 1,60-1,65 m, greutate 50 de kg, ochii albaștri, părul castaniu.

La momentul plecării aceasta era îmbracată cu o geacă scurtă de culoare albastră, pantalon de blug de culoare albastră, iar în picioare purta o ghete de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr, din Dolj, care a plecat în Italia, dat dispărut de familie. Cei care au informaţii sunt rugaţi să sune la 112

 

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 1
DISQUS: 0