CSM Slatina, meci pe teren propriu cu Gloria Buzău. Partida, transmisă pe postul Pro Arena

HomeSport

CSM Slatina, meci pe teren propriu cu Gloria Buzău. Partida, transmisă pe postul Pro Arena

  Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte, în prima etapă a returului, pe teren propriu, Gloria Buzău, în cadrul unei alte partide extrem de

CSM Slatina-Unirea Dej, ultimul meci al slătinenilor înaintea play-out-ului. Cum se va juca faza finală
CSM Slatina, după puncte la HC Zalău. Cele două sunt despărţite doar de golaveraj
CSM Slatina, victorie importantă pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu

 

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte, în prima etapă a returului, pe teren propriu, Gloria Buzău, în cadrul unei alte partide extrem de dificile. Meciul se va disputa sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 12.30, în sala LPS Slatina. Partida va fi transmisă în direct pe postul Pro Arena.

CSM Slatina începe returul actualului sezon contra unei formaţii puternice. Gloria Buzău este echipa pe care handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora o vor întâlni sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 12.30, pe teren propriu. Biletele se vor vinde în ziua jocului, din faţa sălii de sport. Partida va fi transmisă şi la televizor, pe postul Pro Arena.

CSM Slatina a încheiat turul sezonului pe penultimul loc în clasament, cu doar şase puncte, iar misiunea salvării de la retrogradare devine cu adevărat dificilă. Prin urmare, returul pentru slătinence va fi extrem de dificil, fiecare joc reprezentând o adevărată finală în lupta pentru supravieţuirea în Liga Naţională.

CITEŞTE ŞI: CSM Slatina încheie turul cu o înfrângere la Craiova. Striukova, noutatea din lotul Victorinei Bora

 

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0