CSM Slatina pierde meciul din deplasare cu CSA Steaua

HomeSport

CSM Slatina pierde meciul din deplasare cu CSA Steaua

  Echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut cu 2-0 (2-0 la pauză)meciul, din deplasare, cu CSA Steaua Bucureşti, într-o partidă în care antrenoru

Daniel Opriţa, supărat după meciul de la Slatina. „Am suferit 65 de minute, Slatina merita cel puţin un punct”
CSM Slatina a pierdut la limită, scor 1-2, meciul cu CSA Steaua Bucureşti, la capătul unei partide în care în a doua repriză a pus presiune pe adversar
CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 1-1, jocul de pregătire din deplasare cu CSA Steaua
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut cu 2-0 (2-0 la pauză)meciul, din deplasare, cu CSA Steaua Bucureşti, într-o partidă în care antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a început fără căpitanul echipei Cătălin Doman şi atacantul Valentin Alexandru, astfel încât în ultimele meciuri rămase de disputat să evalueze toţi jucătorii. De altfel, CSM Slatina şi-a atins obiectivul încă din meciul trecut, jocurile rămase de disputat fiind lipsite de presiunea rezultatului.

CSM Slatina a pierdut, scor 2-0, meciul din deplasare cu CSA Steaua Bucureşti. Slătinenii au încasat primul gol în debutul partidei, dintr-o fază fixă. Maftei execută o lovitură liberă de pe dreapta, iar fundaşul Daniel Vîrtej, scăpat din marcaj, reia din 6 metri cu capul în poartă (min.6).

CSM Slatina ar fi putut egala, la jumătatea primei reprize, însă şutul lui Năstăsie, din interiorul careului, a lovit bara laterală.

Gazdele au majorat în minutul 40 prin Ignacio Heras, care l-a învins pe goalkeeper-ul Micu cu un şut din 6 metri, după ce apărarea slătineană l-a lăsat să preia o minge aruncată în careu.

Slătinenii au început mai bine actul secund, au pus presiune în jumătatea adversă, însă ocaziile nu s-au concretizat pe tabelă. Kayondo primeşte o minge pe culoar, mai face un dribling în plus, în careu, şi alege în locul şutului o centare în faţa porţii, Năstăsie reia de la bara a doua, însă portarul gazdelor reuşeşte să scoată (min.50). Silvian Matei a trecut, de asemenea pe lângă gol, însă execuţia sa de la 25 de metri a fost scoasă de sub bara transversală de portar (min.55).

S-a terminat 2-0, la capătul unei partide în care antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a lăsat pe bancă o parte din jucători, astfel încât în meciurile rămase de disputat să se edifice cu privire la fotbaliştii pe care va conta şi în noul sezon. De altfel, Slatina si-a asigurat matematic menţinerea în Liga a II-a încă din etapa trecută.

Am spus-o, este un moment bun de evaluare. În aceste partide, încercăm să-i mai vedem pe toţi, să ştim ce facem de la vară. Este normal. Chiar şi cei care credeau că au locul asigurat, să se gândească de două ori când intră pe teren, pentru că dacă o vor face ca astăzi…”, a precizat, după joc, antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu.

CSM Slatina va susţine vineri, 3 mai, ultimul meci pe teren propriu din acest sezon, cu Progresul Spartac, urmând să încheiea campionatul în deplasare, cu Chindia Târgovişte, într-o partidă programată pe 11 mai.

CSM Slatina: Micu, Călin Toma (min.83 George Leaţă), Robert Gherghe (cpt.), Abel Stan, Mitran, Silvian Matei, Mircea Donca (min. 60 Denis Dragu), David Oprescu(min. 60 Robert Riza), Raul Popa (min. 60 Cătălin Doman), Năstăsie, Kayondo (min.83 Valentin Alexandru).

Foto principală: CSA Steaua

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0