-1 C
Slatina
joi, decembrie 9, 2021

CSM Slatina primeşte vizita satelitului Universităţii Craiova

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte vineri, 22 octombrie, de la ora 15.00, pe Stadionul „1 Mai”, Universitatea Craiova II. Meciul va putea fi urmărit şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

După remiza cu Vediţa Coloneşti, CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un meci, pe teren propriu, în compania satelitului Universităţii Craiova. Formaţia din Bănie ocupă penultimul loc în clasamentul seriei, însă jocul nu va fi deloc uşor. Cu toate astea, slătinenii au doar varianta victoriei pentru a se menţine în zona superioară a clasamentului.

CSM Slatina-Universitatea Craiova II se va juca pe Stadionul „1 Mai” vineri, 22 octombrie, de la ora 15.00. Persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală, pot lua loc în tribune. Jocul poate fi urmărit şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

În runda actuală, celelalte reprezentante ale judeţului în eşalonul al treilea vor evolua în deplasare. Petrolul Potcoava va întâlni tot vineri, de la ora 15.00, ACSO Filiaşi, în timp ce Vediţa Coloneşti va juca sâmbătă, de la ora 15.00, pe terenul celor de la Minerul Costeşti.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email