CSM Slatina se reuneşte marţi, la ora 15.00, pe Stadionul „1 Mai”

CSM Slatina se reuneşte marţi, la ora 15.00, pe Stadionul „1 Mai”

După aproximativ trei săptămâni de vacanţă, echipa de fotbal CSM Slatina se reuneşte marţi, 5 ianuarie, la ora 15.00, la Stadionul „1 Mai”. Vineri, 8 ianuarie, la prima oră a dimineţii, fotbaliştii grupării slătinene vor efectua vizita medicală, urmând ca după două săptămâni de pregătire pe plan local să facă deplasarea în cantonamentul montan.

Distribuie pe Facebook

Gruparea aflată sub comanda lui Dinu Todoran se va reuni marţi, 5 ianuarie, de la ora 15.00, urmând ca vineri să efectueze controlul medical obligatoriu, la Policlinica Sportivă Craiova.

După două săptămâni de pregătire pe plan local, jucătorii grupării slătinene vor face deplasarea într-un stagiu centralizat de zece zile,la Cheile Grădiştei. Cantonamentul se va încheia cu un meci amical în compania celor de la Corona Braşov, programat pe 27 ianuarie, după care slătinenii vor reveni în localitate.


Pe 3 februarie vor susţine un alt meci de pregătire cu Unirea Bascov, pe 6 februarie cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu,  pe 10 februarie cu Pandurii Târgu Jiu, iar pe data de 13 februarie cel mai probabil cu ACS Filiaşi.

Primul meci oficial al anului va avea loc pe data de 20 februarie, pe teren propriu, cu CS Mioveni.

 

COMMENTS