CSM Slatina Teqball s-a calificat la Campionatul Mondial, de pe primul loc, în proba de dublu

HomeSport

CSM Slatina Teqball s-a calificat la Campionatul Mondial, de pe primul loc, în proba de dublu

  CSM SLATINA TEQBALL a obtinut locul I la proba de dublu masculin la turneul de calificare pentru Campionatul Mondial de la Varșovia. Turneul

CSM Slatina a adus antrenor. Dinu Todoran, noul tehnician al divizionarei secunde
Nicuşor Bancu a devenit tătic. Micuţul Mathias Andrei a venit pe lume în prag de sărbători: „Un cadou mai frumos de atât nu există”
CSM Slatina, victorie pentru atingerea obiectivului. Oprescu: „Cred că a fost un joc la discreţia noastră”
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM SLATINA TEQBALL a obtinut locul I la proba de dublu masculin la turneul de calificare pentru Campionatul Mondial de la Varșovia. Turneul de calificare s-a desfăşurat în perioada 13-14 aprilie 2024, la Târgu Mureș.

 

CSM Slatina s-a calificat la Campionatul Mondial de Teqball, în proba de dublu, prin perechea Sebastian Jecu-Hunor Kristaly, după locul I obţinut la turneul de calificare, desfăşurat la Târgu Mureş.

 

Perechea formată din Hunor Kristály și Sebastian Jecu a dat dovadă de o abilitate excepțională și determinare pe tot parcursul competiției, învingându-și adversarii și asigurându-și locul la Campionatul Mondial”, transmite CSM Slatina Teqball.

 

Alte rezultate notabile la finalul turneului din Tg. Mures:

Hunor Kristály – Locul 2 la dublu mixt

Sebastian Jecu, antrenor si jucator – Locul 5 la simplu

Sebastian Jecu și Istvan David Szagyebo – Locul 5 la dublu

TEQBALL a cucerit lumea, devenind cel mai rapid sport în creștere în doar trei ani de la apariția sa în 2017. Acest sport unic combină elemente din sepak takraw și tenis de masă, fiind jucat pe o masă curbată cu o minge de fotbal obișnuită. Cu conceptul său simplu, dar captivant, TEQBALL a câștigat o popularitate imensă, atrăgând jucători de toate vârstele și nivelurile din întreaga lume.

De ce este TEQBALL atât de atractiv? Atracția TEQBALL constă în accesibilitatea și versatilitatea sa. Designul mesei curbate permite un joc dinamic, iar utilizarea unei mingi de fotbal adaugă un element familiar și entuziasmant. Fie că este jucat în interior sau în aer liber, TEQBALL oferă o experiență distractivă și provocatoare atât pentru indivizi, cât și pentru echipe.

CSM SLATINA TEQBALL a fost în prim planul promovării TEQBALL în România, participând activ la turnee și competiții. Dedicarea și pasiunea lor pentru acest sport au inspirat pe mulți, contribuind la creșterea comunității de TEQBALL din țară.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0