14.2 C
Slatina
duminică, octombrie 24, 2021

CSM Slatina, victorie cu 2-0 pe terenul celor de la Alexandria

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus cu 2-0 în meciul din deplasare cu CSM Alexandria, la capătul unei partide aprig disputate. Golurile au fost marcate de Cătălin Doman (min.21), care a transformat un penalty obţinut de David Oprescu, şi Dorin Toma, care a punctat cu o execuţie sub transversală din afara careului (min.56). Confruntarea a reprezentat şi debutul pe banca tehnică noului antrenor Ovidiu Burcă.

Slătinenii au deschis scorul în jocul de la Alexandria la jumătatea primei reprize. David Oprescu a primit o minge pe culoar, a pătruns în careu, însă a fost faultat evident de apărătorul central al gazdelor. Lovitura de la unsprezece metri a fost transformată cu siguranţă de Cătălin Doman, care a stabilit scorul pauzei.

Slătinenii au revenit de la vestiare la fel de motivaţi pentru a obţine cele trei puncte, iar în debutul actului secund au reuşit majorarea, prin Dorin Toma care a prins un şut din afara careului, sub transversală (min.56).

Lupta pentru cele trei puncte s-a dat până la ultimul fluier, CSM Alexandria fiind o exhipă extrem de agresivă. Cătălin Doman a părăsit terenul accidentat în minutul 81, după o intrare dură, direct cu talpa, a unui adversar. S-a jucat pe contre, atât slătinenii, cât şi gazdele, având mai multe ocazii de a marca.

Popovici, scăpat singur de două ori pe poartă, nu a reuşit să înscrie, iar în minutul 93, acelaşi Popovici, scăpat spre poartă l-a lăsat singur pe Gavrilaş cu portarul, însă tânărul atacant a încercat să-l dribleze pe goalkeeper, faza stingându-se.

S-a terminat cu o victorie muncită, scor 2-0, în compania unei formaţii incomode, în ciuda poziţiei din clasament.

CSM Slatina: Preduţ, Enache, Sălcianu, Manea, Cincă, Dorin Toma, David Oprescu, Rareş Deta, Neicu, Cătălin Doman (cpt.), Popovici. Au mai jucat: Gavrilaş şi Grigore.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email