VIDEO. Valentin Alexandru, eroul partidei cu Slobozia: „S-a întors puţin neşansa pe care am avut-o în meciurile trecute”

HomeSport

VIDEO. Valentin Alexandru, eroul partidei cu Slobozia: „S-a întors puţin neşansa pe care am avut-o în meciurile trecute”

  CSM Slatina s-a impus dramatic cu liderul Unirea Slobozia, după un gol marcat în prelungirile jocului, la ultima fază la poarta ialomiţenilo

CSM Slatina primeşte vizita satelitului Universităţii Craiova
CSM Slatina pierde previzibil pe terenul campioanei
CSM Slatina ia startul stagiunii de primăvară cu un derby. Viitorul Dăeşti-CSM Slatina, poate fi urmărit pe YouTube
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina s-a impus dramatic cu liderul Unirea Slobozia, după un gol marcat în prelungirile jocului, la ultima fază la poarta ialomiţenilor. Atacantul echipei CSM Slatina (32 ani), Valentin Alexandru, a fost cel care a dat lovitura, reuşind să înscrie cu un şut la colţul scurt, din interiorul carelui, în urma unei lovituri de la colţul terenului executată de Călin Toma.

 

Intrat pe teren în minutul 64, „vârful” grupării slătinene, Valentin Alexandru, a adus descătuşarea pe Stadionul „1 Mai”, după un gol marcat în minutul 90+5, la ultima fază de joc. Atacantul slătinenilor s-a plasat bine la o lovitură de la colţul terenului şi a reuşit să ia faţa apărătorilor adverşi, înscriind cu latul, la prima bară.

Cred că s-a întors puţin neşansa pe care am avut-o în meciurile trecute cu goluri primite în minutele 90 şi 94, când am pierdut puncte importante.

A fost un meci disputat, cu ocazii, aşa cum sunt toate jocurile din Liga a II-a. Nicio echipă nu este câştigătoare dinainte, oricine poate bate pe oricine.

M-am pregătit tot timpul, sunt bine, sunt sănătos, dacă antrenorul va decide să mă trimită din primul minut sau pe parcurs, eu sunt la ordinele culbului, să spun aşa…”, a declarat Valentin Alexandru, după golul reuşit înaintea fluierului de final al partidei cu liderul Unirea Slobozia, echipă ce a suferit la Slatina prima înfrângere în campionat.

Pentru Valentin Alexandru a fost al doilea gol marcat pentru CSM Slatina, după cel reuşit la CS Tunari, când slătinenii s-au impus cu 3-1.

Sâmbătă, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, Ceahlăul Piatra-Neamţ.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0