Trei persoane, din Olt, rănite într-un accident petrecut pe DN 64. Două dintre victime sunt copii

HomeEvenimentRecomandate

Trei persoane, din Olt, rănite într-un accident petrecut pe DN 64. Două dintre victime sunt copii

  Doi copii în vârstă de 7, respectiv 13 ani, dar şi o femeie în vârstă de 66 de ani, din judeţul Olt, au fost răniţi în această dimineaţă, în

Accident pe DN 64, în Vâlcea. Un trailer a lovit limitatorul de înălţime de la Ioneşti
Accident pe DN 64. O femeie şi un copil de 8 ani au ajuns la spital
Accident pe DN 64, în Olt. Un biciclist a fost lovit de maşină
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi copii în vârstă de 7, respectiv 13 ani, dar şi o femeie în vârstă de 66 de ani, din judeţul Olt, au fost răniţi în această dimineaţă, într-un accident cu patru autoturisme implicate, pe DN 64, în Vâlcea, în localitatea Mihăieşti.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 64, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane.

Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, în localitatea Mihăești, la  km 103 + 300 m, ar fi avut loc o coliziune între 4 autoturisme.

În urma accidentului, a rezultat rănirea a trei persoane, respectiv 2 minori de 13 și 7 ani și o femeie de 66 de ani, toți din județul Olt, pasageri în unul dintre autovehicule, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, transmite IPJ Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0