CSM Slatina învinge liderul Unirea Slobozia, după un gol marcat în minutul 90+5. Oprescu: „Victoria aceasta este ca un medicament pentru moral”

HomeSport

CSM Slatina învinge liderul Unirea Slobozia, după un gol marcat în minutul 90+5. Oprescu: „Victoria aceasta este ca un medicament pentru moral”

  Victorie la ultima fază de poartă pentru CSM Slatina, în duelul de pe teren propriu cu Unirea Slobozia, formaţie ce nu pierduse nicio partid

CSM Slatina, victorie la scor pe terenul celor de la Activ Ploieşti
CSM Slatina, victorie la pas în meciul din deplasare cu ACS Unirea Dobroeşti. Premović, cea mai bună marcatoare
CSM Slatina, victorie în deplasarea de la CSM Alexandria. Oprescu: „Mă bucură schimbarea de atitudine”
Distribuie acest articol

Loading

 

Victorie la ultima fază de poartă pentru CSM Slatina, în duelul de pe teren propriu cu Unirea Slobozia, formaţie ce nu pierduse nicio partidă în actualul sezon al Ligii a II-a. Atacantul Valentin Alexandru a marcat golul victoriei la ultima fază de poartă, declanşând bucuria pe Stadionul „1 Mai”.

După ce a fost egalată în prelungiri de CSA Steaua şi FC Argeş, CSM Slatina este de această dată echipa care reuşeşte să dea lovitura în prelungiri. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu a administrat prima înfrângere liderului, după un gol marcat în minutul 90+5, practic la ultima fază de poartă, de către atacantul Valentin Alexandru, intrat pe teren pe parcursul reprizei a doua.

După o primă repriză încheiată la egalitate, scor 0-0, slătinenii au trecut în actul secund de câteva ori pe lângă gol. Mitran prinde un şut puternic de la distanţă, scos de sub transversală de portar, pentru ca în urma loviturii de la colţ, mingea lovită cu capul de Dorin Toma să fie scoasă de pe linia porţii de către Bănoiu (min.47). Jocul bun al slătinenilor a continuat, însă bara transversală s-a opus la reluarea din centrul careului a unui balon deviat de Valentin Alexandru şi şutat periculos de acelaşi Dorin Toma (min.72). Slătinenii au luptat pentru victorie până în ultimul moment. Şi a venit. În prelungiri, la ultima fază de poartă, după o lovitură de la colţul terenului, atacantul slătinenilor Valentin Alexandru se demarcă şi reia la colţul scurt, declanşând bucuria pe Stadionul „1 Mai” (min.90+5).

Oprescu: „Victoria aceasta este ca un medicament pentru moral”

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a vorbit despre momentele dificile după jocurile în care echipa sa a pierdut puncte importante în prelungirile unor partide, precizând că această victorie, obţinută la ultima fază de joc, vine ca un medicament pentru moralul jucătorilor săi.

Chiar le-am spus băieţilor că la un moment dat se va termina ghinionul, pentru că să fim realişti, în afara de meciul cu Chiajna, băieţii au făcut meciuri bune. Am făcut meci bun cu Buzău, când am pierdut nemeritat, am făcut meciuri bune la Steaua şi FC Argeş, când am fost egalaţi în prelungiri, acum un meci bun cu Slobozia, sunt echipe angrenate la promovare şi care nu sunt cu nimic mai bune decât noi, poate doar mult mai pragmatice şi mai atente la anumite faze. Se ştia că Slobozia este echipa neînvinsă până la ora aceasta şi avea doar trei goluri primite, mă bucur că noi suntem cei care le-am înscris al patrulea gol şi bineînţeles prima înfrângere.

În toate aceste meciuri în care echipa a jucat bine, dar nu am făcut puncte câte am fi meritat, cel mai greu a fost să o luăm de la capăt în fiecare început de săptămână, să le ridicăm din nou moralul băieţilor  că au făcut un meci bun şi că sunt aproape să obţină victoria. Cred că, victoria aceasta obţinută la ultima fază a meciului, este ca un medicament  pentru moral, pentru etapele care mai sunt de jucat până în iarnă”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu.

Adrian Mihalcea: „Trebuia să vină şi acest insucces”

De cealaltă parte, Unirea Slobozia, care rămâne în continuare lider, datorită golaverajului, a suferit prima înfrângere din actualul sezon, iar Adrian Mihalcea se aştepta oarecum să vină şi acest moment. De altfel, tehnicianul ialomiţenilor anticipa un meci foarte dificil la Slatina.

Acesta este fotbalul, suntem căliţi, suntem învăţaţi…Există neatenţie, există responsabilitate sau lipsă de responsabilitate şi se pot întâmpla şi astfel de situaţii. Parcă toată săptămâna am fost urmăriţi de ghinion, s-au şi accidentat trei jucători, s-a dat peste cap toată strategia, am încercat să forţăm în atac, din păcate nu s-au ridicat la un nivel competitiv…Există un minut, o secundă fatidică, şi iei gol. Dar, nu-i nimic, suntem pe primul loc, depinde numai de noi. La un moment dat trebuia să vină şi acest insucces, nu am ce să le reprosez în mare, vom analiza şi ne vom pregăti pentru următoarea partidă.

Ştiam terenul de la Slatina, ştiam că e o echipă combativă, care aleargă foarte mult şi că în orice moment îţi poate pune probleme”, a precizat antrenorul echipei Unirea Slobozia, Adrian Mihalcea.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 2
DISQUS: 0