Doi tineri agresaţi de alţi trei, cu vârsta de 16-18 ani, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din Slatina

HomeEveniment

Doi tineri agresaţi de alţi trei, cu vârsta de 16-18 ani, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din Slatina

  Scandal între mai mulţi tineri, marţi seara, în jurul orei 20.30, pe strada ecaterina Teodoroiu din Slatina. Doi tineri ar fi fost agresaţi

Sector de drum închis în Piatra-Olt. Restricţii de trafic şi  între Slătioara şi Piatra-Olt. „Recomadăm şoferilor să manifeste răbdare”
VIDEO. Incendiu, în Curtişoara, izbucnit de la un aragaz
Şapte localităţi din Olt au rata de infectare peste 4. Scădere a incidenţei la nivel de judeţ
Distribuie acest articol

 

Scandal între mai mulţi tineri, marţi seara, în jurul orei 20.30, pe strada ecaterina Teodoroiu din Slatina. Doi tineri ar fi fost agresaţi de alţi trei, pe fondul unui conflict spontan. Toţi cei implicaţi în incident au vârsta până în 18 ani.

Potrivit IPJ Olt, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina și un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Schitu, în timp ce se aflau pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, ar fi fost agresați fizic de către 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, toți din municipiul Slatina.

În urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0