Dolj: Un bărbat a murit după ce a fost atacat, în curtea casei, de propriul câine

HomeEveniment

Dolj: Un bărbat a murit după ce a fost atacat, în curtea casei, de propriul câine

  Un bărbat, în vârstă de 76 de ani, din Băileşti, a murit după ce a fost muşcat în curtea casei de propriul câine. Sesizarea a fost făcută de

Tânăr, de 19 ani, din Balş, luat de radar pe strada Henry Ford, din Craiova
Tragedie într-o familie din Potcoava. O fetiţă de 5 ani a murit, după ce a căzut dintr-un leagăn
Două unităţi de învăţământ din Piatra-Olt au fost prădate de hoţi
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 76 de ani, din Băileşti, a murit după ce a fost muşcat în curtea casei de propriul câine. Sesizarea a fost făcută de o vecină. Cadrele medicale sosite la faţa locului nu a mai putut decât să constate decesul.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi, astăzi, 16 august, de o femeie, din localitate, cu privire la faptul că vecinul său, de 76 de ani, ar fi fost muşcat de un câine.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie, intervenind şi un poliţist din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Giubega aflat în timpul liber.

În curtea imobilului a fost găsit bărbatul de 76 de ani, cu multiple plăgi la nivelul corpului, în imediata apropiere fiind găsit câinele acestuia, rasă comună, care a fost imobilizat cu un lasou.

Din nefericire, echipajul medical deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmite IPJ Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0