Două persoane surprinse de un mal de pământ, în localitatea Sineşti. Una dintre ele este acoperită complet

HomeEveniment

Două persoane surprinse de un mal de pământ, în localitatea Sineşti. Una dintre ele este acoperită complet

  UPDATE: Şi cea de-a doua persoană a fost extrasă în viaţă. Două persoane care efectuau lucări pentru canalizare, în localitatea vâlceană Sin

O femeie, din Valea Marea, căreia i s-a făcut rău într-o bancă, a murit
O bătrână, aflată într-un centru de îngrijire, din Craiova, a murit după ce a căzut de la etaj
Şoferul unui TIR încărcat cu bere a derapat în şanţ pe Drumul European 574, în judeţul Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Şi cea de-a doua persoană a fost extrasă în viaţă. Două persoane care efectuau lucări pentru canalizare, în localitatea vâlceană Sineşti, au fost surprins sub un mal de pâmânt. Una dintre ele, surprinsă până la brâu, a fost extrasă de către pompieri. Cealaltă este acoperită complet de pâmânt, iar salvatorii fac eforturi pentru a o scoate la timp.

Forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani și Stației de Pompieri Grădiștea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, un autocamion cu materiale de construcții, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ, intervin în acest moment, pentru salvarea a două persoane, surprinse de un mal de pământ, în localitatea Sinești. În sprijin a fost trimis și containerul multirisc din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea.

Echipajele operative sosite la locul evenimentului au constatat că o persoană este surprinsă până la brâu, iar cea de-a doua este acoperită complet.

Echipele de intervenție au reușit extragerea persoanei surprinsă pe jumătate de malul de pământ, pe care au predat-o, conștientă, echipajului SMURD. Se depun eforturi pentru extragerea celei de-a doua persoane.

Misiune în dinamică”, transmite ISU Vâlcea.

Persoana surprinsă până la brâu a fost transportată a fost transportată la CPU Horezu, cu traumatis toracic. Continuă misiunea de extragere a celei de a doua victime.

Pompierii vâlceni au reuşit să o scoată în viaţă şi pe cea de-a doua victimă.

A doua victimă, cea care la începutul intervenției era acoperită în totalitate de pământ, a fost extrasă de pompierii militari și predată, conștientă și cooperantă, echipajelor medicale prezente la fața locului”, transmite ISU Vâlcea.  

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0