Un bărbat a fost prins în flagrant, în Craiova, în timp ce vindea droguri

HomeEveniment

Un bărbat a fost prins în flagrant, în Craiova, în timp ce vindea droguri

  Un bărbat a fost prins în flagrant delict deținând, în scopul comercializării, mai multe doze de canabis (drog de risc) și o doză de cristal

VIDEO. Accident feroviar în Piatra-Olt. 17 victime transportate la spital, după impactul între două trenuri (Exerciţiu ISU Olt)
Tânărul, din Slatina, dat dispărut de câteva zile, găsit mort în camera unui hotel
Patru tineri, din Olt, depistaţi că falsifică euro. Au fost demascaţi de o persoană care le-a vândut telefoane
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat a fost prins în flagrant delict deținând, în scopul comercializării, mai multe doze de canabis (drog de risc) și o doză de cristal (4-CMC). Bărbatul a fost reţinut 24 de ore, urmând a fi prezentat cu propunerea de arestare preventivă.

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Astfel, la data de 5 martie a.c., bărbatul a fost prins în flagrant delict deținând, în scopul comercializării, mai multe doze de canabis (drog de risc) și o doză de cristal (4-CMC).

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore.

Astăzi, 6 martie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile”, transmite IPJ Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0